Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...
Jälgi teemat sisse logides  

Hoiatus kasutajale Matu: Liigne ropendamine/ sõimamine

Soovitatud postitused

SUPERVIP

Postitus: Maailma valitseb eliitsuguvõsa?

Kasutaja: Matu

Hoiatus: Liigne ropendamine/ sõimamine

Punkte: 2

 

Administratiivne märge:

Loe tekst läbi, ennem kui postitad.

 

 

Sõnum kasutajale:

 

 

Algne postitus:

Süstide/vaktsiinide värk on tõestatud.

 

Me ei hakka postitama siia nii et: "Minu arvates on asi nii..."

Me postitame nii: "Illuminaadid eksisteerivad...blabla"

 

Sina võta seda kui meie arvamust, mulle tundub näiteks et loll oled hoopis sina, sest et siin ei saagi keegi faktidest rääkida, ning kõik ongi meie endi arvamused, see peaks juba iseenesest loomulik olema.

 

 

Hmm,

 

Huvitav on see, et kui küsitakse sinu käest tõestust, siis sa suudad viitada ainult ühele filmile või suudad öelda ainult ühe lause: "Süstide/vaktsiinide värk on tõestatud."

 

Kas sa palun tooksid mingisugust tõestust siia? Viitaksid lehele, mille nimi ei ole "ulmefilm", sest juba selle nime pärast ma ei hakka seda uskuma: ulme fantastika; fantaseering ▪. Teadus+ulme.

 

Ma saan aru, et te tahate, et illuminaadid eksisteeriksid, sest siis oleks millegagi "võidelda" või on teil teine point nendega, nagu on näiteks koomiksi fännidel; selle üle arutada.

 

Reaalsuses, kui nad päriselt peaksid eksisteerima, siis TEIE ei saaks sittagi neile teha, olgu siis see mingi vana suguvõsa või olgu nad "shapeshifting lizards". Kui nad on juba ennast juurinud nii hullult meie ellu, siis neid ei ole enam võimalik välja "suretada".

 

Minu arvamus jääb siiski selliseks, et inimesed võivad uskuda millesse tahavad, sest usk, millesse tahes, kas jumalasse või illuminaatidesse on puhtalt ainult usk.

 

Kui sa pead millegisse uskuma, siis see ei ole reaalne "objekt".

 

---

 

Ühtlasi, meie maailmas on tõesti eliitsuguvõsasi, kes võivad omada suurel määral meie rahast, toidukasvatustest ja relvadest, aga seda, et näiteks Obama ja Ilves on mõlemad sinna sisse võetud, vot seda ma ei taha eriti uskuda.

 

Kui te tahate veel oma "special" ajusi nussida, siis võite näiteks vaadata kuidas töötab Ameerikas toidukasvandus või kuidas Ameerika valitsus tahab võtta relvad ära kõikidelt inimestelt Ameerikas.

 

Palun, harige end ja arutage seda teemat, aga saage aru, et selline arutlus on sama reaalne, kui on arutlus: "Batman on parem, kui spiderman."

 

Kõike parimat,

Matu


Kontakt: Psycho@vahvel.net

[sIGPIC][/sIGPIC]

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd
Jälgi teemat sisse logides  

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.