Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Medvedev hakkas teleülekandes ootamatult tulnukatest rääkima

Soovitatud postitused

VIP

Eile oli välismaailmal võimalik näha otse kaamerate ees Venemaa peaministri Dmitri Medvedevi vähemametlikku poolt. Ilmselt Venemaa valitsusjuht küll ei teadnud, et ülekanne veel kestab.

Dmitri Medvedevi eilset intervjuud suurematele Venemaa telekanalitele ilmestasid suhteliselt teravad küsimused - ja mitte millegi poolest üllatavad vastused. Tõeliselt huvitavaks läks aga pärast seda, kui ülekanne Venemaal lõppes. Nimelt jätkasid satelliidid pildi edastamist välismaale ka pärast nö ametliku osa ümbersaamist, vahendas "Aktuaalne kaamera".

 

Medvedev jätkas ajakirjanikega jutuajamist - ja nii võis kuulda mõndagi huvitavat. Näiteks riigijuhtide suhetest tulnukatega.

 

"Riigi presidendile tuuakse klade, millele on kirjutatud "Täiesti salajane". Sinna on kirjutatud täielikult kõik juhtumid, kus tulnukad on külastanud meie planeeti. Samaaegselt antakse üle raport täiesti salajasest eriteenistusest, mis teostab tulnukate üle kontrolli meie riigis. Need kaks kladet antakse üle ühes tuumakohvriga," rääkis valitsusjuht.

 

Kuivõrd peaminister antud juhul naljatles või tõtt rääkis, olgu igaühe enda otsustada. Internet Venemaa kohal jälgitud tulnukate videodest igatahes kubiseb.

 

Ent märksa maisemalt lubas ta endale väga kriitilisi ja suisa ebatsensuurseid hinnanguid Venemaa politsei aadressil. Ning üks torge käis ka alati hilineva president Vladimir Putini pihta. See võib juba tuua aga hoopis tõsisema tagajärje kui Ronald Reagani kunagine teadanne, et Venemaa pommitamist alustatakse viie minuti pärast.

 

 

Allikas: http://uudised.err.ee/index.php?06267785

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Külaline
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.