Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...
Jälgi teemat sisse logides  

Nii , moded vaadake seda asja nüüd.

Soovitatud postitused

Täna avastasin ,et mulle on pandud 2 neg tehinut! 1 on selline,et hiatus ta on scammer ja teine on kasutjalt karem7 . Aga Soul ja see karem7 need kaks on mõlemad tema omad. Ja soul on mulle pannud 2 neg tehingut! Endal pole tõestusigi ja ei saagi olla,sest ma pole midagi sellist teinud.

See pole enam normaalne,kui 1 vend teeb mitu acci ja siis hakkab nendega neg tehinguid toppima neile,kes talle on neg pannud.

Väga hale ja see,et mõlemad tema omad on jumala kindel,sest vaadake: ta on pannud souliga enda karem7-le tehingu ja vaadake ta regamis aega.

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Tehinguid eemaldatakse ainult siis, kui vastaspool on sellega nõus.

Vastasel juhul, sorry, ime kotte.

Kui ma eemaldaks igat tehingut, meil oleks siin esiteks, kõik kuldsed inimesed, mis mitte kunagi mitte kedagi ei scammi, mis on iseenesest juba naljaks.

Kui teha tõestustega süsteemi, siis esiteks, tõestused on võltsitavad ja kõik hakkavad vaidlema, et ei, tema scammis hoopis mind ja teine räägib jälle teist juttu. scammerite alafoorumis niigi peame nende asjadega tegelema, veel tehingute pärast küll ei hakka ennast piinama.

ja lõpuks, kui on 100% tõestatud, on inimene on scammer ja asi on õigesti vormistatud scammerita alafoorumis, siis ta saab banni.


oxford3copywp2.jpg

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Külaline
This topic is now closed to further replies.
Jälgi teemat sisse logides  

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.