Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Vabateema. 'Garaaž' versioon.

Soovitatud postitused

VIP
Mis seal nii hullu on siis, kui ühe ainult osta?

Ei ole eriti tore vaatepilt näiteks kui sul 1 autokülg on rohkem lääpas kui teine jne. Tekib nö ujumiseefekt kuna nende töö pole võrdne. Jällegi nii kandub rohkem koormust sellele uuele amordile ja kulub palju kiiremini ära. Uus amort on vanast kõvasti jäigem.

Muudetud liikme Loom'i poolt

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

aga kui osta hetkel kasutatud amort.

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP
aga kui osta hetkel kasutatud amort.

Kuluosasi ei tasu kunagi kasutatuna osta, sa ei tea iial mis seisus ta on, võib veel hullem olla.

Kui kellelgil kuskil vedeleb auto aianurgas või lihtsalt selline komplekt, siis sümboolse tasu eest olen nõus ostma. :)

$T2eC16J,!wsE9suw)yL-BRekMtQ2bQ~~60_12.JPG

Jaga seda postitust

Postituse link
Panga liising ei ole kunagi hea mõte eriti veel pika perioodi peale. Esimesed pool aastat on vinge sõita uue autoga, aga peale seda enam seda tunnet ei ole. Mis siis teha? Müüa ei saa, kuna jääd suurde kahjumisse(esimesed kolm aastat). Iga kuu tampida 180e + 60-100e kasko, rääkimata auto hooldustest ja tavakindlustusest. Peale 5 aastat maksmist veel 20% liisinguväärtus(2.8k eurot). Peale kõiki makseid saad lõpuks auto enda nimele kirjutada ja siis mõtled, et auto juba päris vana ning kogu protsess hakkab otsast pihta. Ja nii teenivad pangad :)

Ei muretse liisingu pärast, endal välja ostetud päris korralik sõiduvahend, mis suht müügis ka, aga ega paljudel pole just võtta raha, et välja osta uus auto, nii et liising on suht nende ainuke variant, sest säästa eestlased ei oska, hiljuti sai sellest lugeda ka Postimehes vist.

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP
Ei muretse liisingu pärast, endal välja ostetud päris korralik sõiduvahend, mis suht müügis ka, aga ega paljudel pole just võtta raha, et välja osta uus auto, nii et liising on suht nende ainuke variant, sest säästa eestlased ei oska, hiljuti sai sellest lugeda ka Postimehes vist.

Ma küll seda moodi ei arvaks ja sa usud ka ,mis Postimehes kirjutab.Seal pannaks mingi 50-60% tekstile juurde ja tehakse ümber .

29.08.2020 SEISUGA OLEN OLNUD VAHVEL.NET LIIGE 3650 PÄEVA EHK 10 aastat

Jaga seda postitust

Postituse link

Aga sellisel juhul ei ole ju mõtet hüpata üle oma varju ja osta uut autot. Tänapäeval saab ka väga hea auto, mis viib sind punktist A punkti B, 1000 euro eest. Aga jah, olgem ausad, Ilus ja uus teeb enesetunde heaks ning sõidud nauditavamaks :)

Käisin täna hommiku vaatamas Jaguar XF 2.7 bi-turbo diisel. Tundub, et leidsin enda maitsele midagi. Minek oli 5+, eriti kui kuskil 3000 pöörde pealt teine turbo tööle hakkas. Mugavust oli rohkem kui vaja. Lisasid oli müstilisi nt keyless go, ventileeritavad istmed, tagurduskaamera, puutetunlik ekraan jne jne. Lähen homme paari veel vaatama ning siis peab kuidagi raha kokku saama ja ostma ära :)

Keegi Alfat 159 ei taha osta? Ainult järgitulemisega.

Muudetud liikme Desteny'i poolt

Oldschooler

"I never saw a wild thing feel sorry for itself..." D.H Lawrence

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

No minu silmis on liising mõnesmõttes hea. Uuest peast vist päris ei ole mõtet tõesti osta, sest lõpuks tambid turuväärtuse mitmekordselt kinni, kui liising läbi saab. Müüa saab ka enne liisingulõppemist, aga siis lihtsalt uus inimene jätkab seda.

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP

Palju XF ka maksis? Pildi pealt vaadates ja ise nähtud, ilus masin.

5LmT5nZ.png

Jaga seda postitust

Postituse link
Palju XF ka maksis? Pildi pealt vaadates ja ise nähtud, ilus masin.

Konkreetne mudel, mida vaatamas käisin oli 22k hinnasildiga. Aga kohalikud hinnad algavad 20k.

Oldschooler

"I never saw a wild thing feel sorry for itself..." D.H Lawrence

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

Ei tea neid hindasi, aga usun et paar tuhat kindlasti.

Jaga seda postitust

Postituse link

Kiirelt netis surfates jäi silma, et konteiner läheb kuskil 1000-3000 taala, olenevalt suurusest. Lisa kulud pidid veel juurde tulema tolli- ja käibemaks, vastavalt 6% ja 20% auto hinnast. Lisaks veel natukene bürokraatiat, mis ka kindlasti maksab. Tüübikinnitus, ning kui on plaanis ka kohe arvele võtta siis tuleb autot vist natukene ümber teha, ehk kollased suunatuled, tagurdus tuli, km/h spido ja vb veel mingid asjad. Ja sinna see raha läheb.

Siit lehelt saad ka soovikorral lugeda ümberehitusest ja tüübikinnitusest mida ma eelnevalt mainisin.

http://uscars.onepagefree.com/index.php

Toon välja veel ühe postituse.

Miami-Muuga 40' konteineri transpordihind: 2 autot konteineris $2800.-, 3 autot konteineris $3050.- Hind sisaldab hoiustamist enne laadimist, laadimistöid ning dokumentide vormistamist USA tollis. Auto kindlustus ei ole hinna sees! Maksud Eesti tollipiiril ei ole hinna sees!

Tulles nüüd su küsimuse juurde, et kas ise odavam järgi minna, siis ma usun, et erilist vahet pole. Kindel on see, et transpordi kuludest sa ei pääse kuna meil pole maismaa ühendust USA'ga. Siiski peab selle auto seal pool maakera keegi laevale saatma. Olgu selleks siis mingi portaal või vahendaja kelle kaudud sa selle tellid. Kindalsti võtavad nad selle eest ka lisa raha. Samas kui ise minna sinna ja see auto isiklikult laeva peale viia, tuleks samamoodi lisakulutusi. Lennupiletid sinna ja tagasi, kohapeal viibimine + ajakulu. Kuid kui plaan sinna puhkama minna, siis miks mitte. :)

Siiski ära võta minu tekstis täiesti kinni, kirjutasin siia mis mulle silma jäi. Soovitan võtta mõni USA autodega tegelev foorum, otsida sealt üles inimene kes on eelneva tee juba läbi käinud ning võtta temaga viisakalt ühendust. Usun, et nad vastavad suurima rõõmuga. Võib juhtuda isegi, et saad kellegagi konteinerit jagada ja tsipa odavamalt selle saada.

Muudetud liikme Martin'i poolt

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

Teie tehtud`?

Kohe peenestama:D nii see kaua teil ei püsi.

Ja mul oli amort läbi, phahaahahahaha:D

Väike pilt tänasest

DSC_0283.JPG

Muudetud liikme CeuZ^'i poolt
sedqdqeeeeee

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

Kas bemmil on kerge need kroomitud liistud küljepealt kätte saada mis uste ümber?

err

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP
Kas bemmil on kerge need kroomitud liistud küljepealt kätte saada mis uste ümber?

Kas sa ei arva, et väga rõvedad vahed jäävad sisse, kui need ära võtta? Pigem lihtsalt tavalise mattmusta spreiga üle lasta palju targem.

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

Kus ma peaks teadma, mis vahed sinna sisse jäävad:D

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

No kui sa liistu ära võtad, siis ega sinna midagi alles ei jää ju. :D

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

Ei ei, ma tahan lihtsalt kroomi üle värvida korralikult:D

Ja sooviks teada, kas pean lihtsalt midagi vahele ajama või seest tuleb midagi lahti keerata:D

wetwetwerwer

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP
Ei ei, ma tahan lihtsalt kroomi üle värvida korralikult:D

Ja sooviks teada, kas pean lihtsalt midagi vahele ajama või seest tuleb midagi lahti keerata:D

Aa, sedapidi. :D

Seest katusepolster äärtest lahti ja siis peaksid kruvisi nägema, need lahti keerata.

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

13411_491798250893388_2139045891_n.jpg

220kmh teelt välja suurtesse kividesse. Juhi vigastuseks oli ainult katkine kulm. Võib vast teist sünnipäeva pidada... Ja mu silmarõõm veel tahtis kaasa minna temaga.. joppas..

Jaga seda postitust

Postituse link

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd

• Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.