Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Soovitatud postitused

Terv,

 

 

Selline probleem, et instaleerisin MyBB foorumi ja tollel oleks vaja logo muuta. Ftp-st ja paneeli logo seadetest ma seda muuta ei saa kuna seal kus peaks see logo olema ei ole img vaid on kirjutatud LOGO. Tahtsin küsida, et mille alt ma peaks sealt ära muutma kui lähen admincp->Templates&style->Templates->Expand templates. Kas sealt mingi index page? ja panen selle logo sinna

 

 

Loodan et saate aru mis m6tlen:(


"Olukord on sitt, kuid see on meie tuleviku väetis."

Lennart Meri

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

FTP'st peaks ikka saama.

Tee nii.

MyBB juurkaust (root)->images->stiili kaust (ehk siis näiteks kasutad default siis mine default kausta)-> kui sul on logo juba valmis tehtud siis veendu kindlasti, et see oleks samas formaadis nagu seda on hetkel olev logo st. kui hetkel on ftp's logo.png siis veendu, et su logo oleks .png formaadis ning nimetus oleks samamoodi logo.png. -> Kui kõik klapib tõsta valmis olev logo mida tahad kasutada ftp's antud kohta kus hetkel oled.

 

Loodan, et sellest oli kasu.

Muide. Milleks sa lood uue teema kui siin alafoorumis on juba vägagi tipp-topp teema mybb abi jaoks.


Love me like you do, lo-lo-love me like you do

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Külaline
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.