Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Runescape loterii !

Soovitatud postitused

Tere, runescape loterii siinpool asutatud by: Paviljon !

Asi hakkab toimuma nii et: Teie vahvel'lased kes tahate osaleda loosis ja võita lihtsal viisil raha, peate andma minu kätte 1,1M esialgul [saatke postkasti kiri msniga]. Niisiis 1,1M annate minu kätte, ja igaüks saab valida mingi numbri selle saadate vahvlisse postkasti, koos oma msniga, siis saan pärast võitjaga ühendust võtta. 1M läheb sellest rahast loosi, aga 100K läheb sellest rahast mulle, ega ma nii suurt raha siin ei teenigi ju. Niisiis random.org generaatoriga genereerin mingi numbri 1-niipaljuni kui palju kõige suurem number saadetakse postkasti[suurim: 50]

#1 Loterii osalejad:

- Aiku^

#1 Loterii võitja:

[TÄHELEPANU] Päeval teen teemale parema kujunduse, ja et oleks paremini arusaadav.

paviljon.png

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

Kui nüüd Arvestada inimene soovib 1,1m Teilt eks

100k Jätab Endale !

Nii , mina lihtsalt ütlen oma arvamuse inimene üritab võimalikult palju rsgp kokku ajada

ja vastutasuks teile junk

või võidab meelega keegi tema irl sõber.

küsimus mis on auhind ?

98766-bigthumbnail.jpg

Jaga seda postitust

Postituse link
Author of the topic Postitas

Umm ? Kuidas junk vastutasuks ? Vastutasuks on see kõik raha mis pannakse loosi nagu sa paned 1,1m ja aiku 1,1m siis võitja saab 2m ja mina saan endale 200k..

Ma võin kellegil ustaval lasta ka foorumist random.org generaatoriga genereerida võitja number.

paviljon.png

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

lihtsalt ei usu teid !

kuna , see täiesti Absurdne

Ei soovita ! ( see minu arvamus )

98766-bigthumbnail.jpg

Jaga seda postitust

Postituse link
Kas te ei usalda või midagi sellist ? Ma võin mingi videoga nagu generaatoriga loosida vms ? Või midagi sellist ? Soovitage ise mida te sooviksite turvalisuse mõttes.

Selles see asi ongi...

Sellise tekstiga ajad sa seda asja veel kahtlasemaks.

Love me like you do, lo-lo-love me like you do

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

Kui üldse keegi teeb.. Siis parem las olla keegi juhtkonnast. Kunagi ei tea, äkki laseb need 2Mi isegi üle :D

Untitled-2.png

Jaga seda postitust

Postituse link

Seda asja on väga kerge ausalt teha. ALustuseks panevad kõik kes tahavad kirja, annavad raha. Siis koostab tegija nimekirja.

Nt. 1. aiku

2.kloun

3.ahv

4.jõehobu

Nii enne random.org kasutamist nätab selle listi nt Notepad-is ära ja copy/paste-b ka teemasse. Samal ajal filmides, ning teeb selle randob.org-iga ära ja annab inimesele, mida sa ei usalda, can't get.

Ma pole geenius, paranda mind. Mu postitused on ainult minu arvamus.

Jaga seda postitust

Postituse link
Author of the topic Postitas (muudetud)

Ei lase, võitja saab 2M endale kui 2 osalejat ja mina 200k.

Adminid, palun teema kustutada, sellepärast et keegi ei hakka siin loosis osalema ; ) Aiku sai ilusti oma raha tagasi ; )

Muudetud liikme Paviljon'i poolt

paviljon.png

Jaga seda postitust

Postituse link

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd

• Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.