Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...
Jälgi teemat sisse logides  

Palju ?

Soovitatud postitused

1) Account level ? 83

 

2) Parimad statsid / raskeimad ? Kolm statsid on 70, 70 +. Str: 73, HP: 70, Mage: 70 . Pray on 53, leveli kohta enam-vähem i guess. Att ja Def on 63. Range 70. Kui tahate, check highscores: Ctac12345678

 

3) Mis selle accounti eriliseks teeb ? Hmm, mõnus on mängida :D Ja on arenemisruumi, kindlasti oleks fun mingit skilli teha, ja isegi, Wild'is on suht pwninud selle acciga :)

 

4) Pildid ( Quest points, seacrets on / off , statsid ) :

QP on 54. Tähtsamatest tehtud D Slayer ja Lost City. Ei viitsinud sellest pilti teha. Questionid peal, saab kaasa. Esimese paroole pole. Bank pin pole peal. ( saadan msnnis ). Kaasa saab aga agreement numberi. Kaks korda p2p olnud. Viimane agr. numb. olemas, aga esimest pinni ei ole.

 

Stats: ( sorry sita lõikamise pärast :D )

 

statspv4.jpg

 

BTW ! Hinnapakkumised siia või PM, enne kui addite MSN'ni.

 

NB ! Pangas on ka muidu lvl 2 clue, mille sain ice warriorilt kunagi, see vaja lõpetada. Olen alustanud, ja suht kaugele i guess saanud. Selle clue lõpetamiseks on vaja teha ära quest : tai bwo wannai. Pangas peale selle ainult random event asjad.

 

Blackmarcks : 4.9

 

Kasutaja on veel 26 päeva P2P. Ahjaa, tuli meelde, et veel on pangas 10 K ja see seljakoti moodi asjandus, mis nooli korjab :)

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP

Mõttega sa üldse lõikasid ?

Kui pilt ikka sama suur


Msn: [email:35lgsqwf]rs2rahamees@hotmail.com[/email:35lgsqwf]

 

Huizel.png

Huizel.png

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Külaline
This topic is now closed to further replies.
Jälgi teemat sisse logides  

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.