Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Runescape Combat Beta

Soovitatud postitused

~Runescape Combat Beta~

 

~2 kuud tagasi avati kõikidele memberitele nädalavahetusteks uus Runescape laadne mäng Runescape Combat Beta. Mis keskendub rohkem erinevatele combat asjadele. ( Duel arenad, erinevad mõõkade emoted jpm... ). Hetkel pääsevad kõik memberid Combat Beta't mängima iga nädalavahetus ( Laupäeval ja Pühapäeval ) kahjuks F2P mängjatel pole võimalik seda hetkel veel mängida.

 

Minu arvamus sellest värgendusest.

 

Täiesti mõttetu!Jagex jälle mõtleb, kuidas teenida endale rohkem raha, kuid need uuendused, mida ta korda saadab ei ole üldse huvitavad. Täna proovisin ka siis selle värgi järgi. Pead alustama jälle CB 3'st ja kõike tegema uuesti algusest, kuigi mäng on põhimõtteliselt nagu tavaline Runescape. Paar uut emoti ja värki ja sellega lõpeb ka kogu muusika aa... üks mingi uus riba on ka lisatud HP'de alla. Võiks siis vähemalt olla mingeid uusi skille, mis kutsuksid mängjaid mängima, aga ei... Kõik täpselt samasugune.

 

Mis teie sellest arvate?

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
SUPERVIP

Ei pea alustama cb 3'st, lobbys said midagi vajutada, et võtals selle acci statsid millega sisse logisid. Ei tule hetkel kohe meelde mis see oli


「FAKER」dtjg.mart

 

 

「Ainuke ja ÕIGE skype」dfjg.mart

 

#karvased.ee[/b]

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.