Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Kasutatud tarkvaralitsentse võib edasi müüa!

Soovitatud postitused

SUPERVIP

digis.jpg

 

Raipekass kirjutab Minuti vahendusel: "Tarkvaragigant Oracle ja kasutatud tarkvara litsentside edasimüügiga tegeleva Saksa firma UsedSoft vaidlus tarkvaralitsentside edasimüügi legaalsuse asjus sai Euroopa Ülemkohtus lahenduse ja lõppes Oracle lüüasaamisega. Kohus jõudis oma otsuses seisukohale, et tarkvara loojal pole õigust piirata enda müüdud litsentside edasimüüki. Oracle püüded direktiivi tõlgendada kui ainult füüsiliste koopiate (CD ja DVD) kohta käivana ei leidnud kinnitust.

 

 

Kohus võttis seisukoha, et kasutatud tarkvara edasimüügiõigus kehtib lisaks CD-dele ja DVD-dele ka allalaaditud digitaalsete koopiate kohta. Kohus leidis, et tarkvara müümisega on müüja ammendanud oma eksklusiivse distribustiooni õiguse, seda isegi juhul kui tarkvarale on hiljem tulnud uuendusi. Kasutatud tarkvara edasimüüja peab hea seisma selle eest, et muudab algselt enda arvutisse installeeritud tarkvara enne müüki kasutamiskõlbmatuks. Et tarkvara edasimüümine ei oleks takistatud, peab tarkvara looja võimaldama oma tarkvarast funktsioneeriva ja piiranguteta koopia. Tarkvarafirmadel ja ka digitaalse distribustiooni teenuste pakkujatel nagu Steam on Euroopas äri ajamisel tulemas huvitavad ajad. DRM-i tulevik on tume. Oracle loses to UsedSoft in software resale case & Reselling Software(licenses) legal in EU / impact on Steam."

 

Ehk siis varem või hiljem peab tekkima meile teada-tuntud Steami või Originisse võimalus juba aktiveeritud mäng edasi müüa/kinkida!

 

http://www.minut.ee/article.pl?sid=12/07/05/124234&mode=nested


b_560_95_1.png

Public TS3. Tule ja liitu!

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP

Sellega kaasneks ka siis ju uusi ja paremaid võimalusi petturitele, et saavad mingi phishing saidi abil e-maili ja Steami konto andmed ning saadavad lihtsalt mängu mõnele teisele kasutajale (vb kindluse mõttes veel edasi kolmandale). :RpS_mellow: Aga headel eesmärkidel jällegi päris vajalik asi võib olla. :P


pic.php?id=9Skype triple.-

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP

E: mul kerkis kohe mõttesse selline asi, et kui omad vac banned kontot, siis ilmselt ei tohiks saada antud mänge, milles ban on kehtiv, müüa ju, eks?


pic.php?id=9Skype triple.-

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
SUPERVIP

Väga hea tänud, et teatasid!:D

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
SUPERVIP
Author of the topic Postitas

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Külaline
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.