Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...
Jälgi teemat sisse logides  

M:Lvl 92

Soovitatud postitused

Runescape nimi:Ovir01

Levelite pilt:07dec01175403gh9.png

Questide pilt:07dec01180209js6.png

Panga pilt:07dec01175416xo0.png

No bank pin pilt/no recovers pilt:07dec01175359vi8.png

Mingi lisa info kasutaja kohta:Enamus minu levelised ja üles no armor said arenal üle.Ja üldiselt omas hästi.Kasutaja on saadud.

Hind paris rahas:Ei soovi pangakaarditega ega IRL rahaga jamada.

Hind rune rahas:Offer

Hind rate solides:Jääb välja.

Kontakt (tel number/email/msn):i.r.jaaniuss@gmail.com

Viimati kasutatud member pinid/krediitkaardi info jms:Oli member,tavalise Hansapanga kaardiga.

Viimati kasutatud passwordid:Jah te saate need.2 tükki on mida ma kasutasin.

Esimene password:Ei tea, sest ma ei ole olnud esimene omanik.

Recovery Questions: (soovitatav eemaldada):Kuna kui ma sain kasutaja,ostsin ruttu R fulli ja läksin tegin strongi läbi,rece polnud peal ja seega lasin ma lambikad peale.

Bank pin(kui on peal):Pole

Kasutaja ajalugu:Olen 3 omanik,Kes andis mulle selle oli 1 omaniku parim sõber.Msnis mõlemad.

Palju black marke on (pilt lisada):0

Kasutaja Loomise kuupaev:Kahjuks ei tea.

Postiindeks/email:i.r.jaaniuss@gmail.com

Skämmerid palun hoida eemale.Kui MM kasutame, siis teie maksate, võibolla, et ka mina maksan natuke.Muidu on raha ennem ja kasutaja.Niisama spämmerid võite ka eemale hoida.Alghinnaks võiks jääda 1,5m.Tänan.

Jaga seda postitust

Postituse link
Külaline blu

No niipalju kui mina temaga suhelnud olen ( pool aastat ) tundub igati tore vello.

Nalja on saanud, elab mul lähedal kah, soovitan.

Pakun 1m. - Jah võibolla alghind on 1,5m aga võibolla ei osta keegi, ning ta siiski tahab raha saada, ning maha müüa?

Jaga seda postitust

Postituse link
Author of the topic Postitas
900k woot.

Kas Sa oled loll või Sa mängid lolli?Ma meeleldi kingiks sulle Tiimari +15 prillid ehk näed nagu luubiga.Alghind on 1,5 ja Mervyn pakkus ka seda ning tuled 900k pakkuma?Normal.

Igatahes kasutaja on veel jõus ja saate osta.

Ülesse minu teema.

Jaga seda postitust

Postituse link
Külaline
This topic is now closed to further replies.
Jälgi teemat sisse logides  

• Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.