Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Soovitatud postitused

Tere ! Mul on selline probleem , et kui laen selle Diablo cliendi alla , siis mingi aeg tuleb mingi errror ette ja laadimine l6peb kohe koos selle erroriga . See on kyll see Free client , aga on sellel vahet ? ( M2ng eiole mul v2lja ostetud veel ) V6i kui maksan selle 60 eur , siis saan parema cliendi kus ei ole neid buge sees ?

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Külaline jkymmel

Ja sa arvad, et sa tõmbad tasuta ja saadki kohe mängida? Sa pead siis ühendama privaatserverisse, mis praegu mängivad kõik vist beta versiooni.

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
SUPERVIP

On sul arvuti näitajad piisavalt tugevad, et mängu välja vedada? Ja kui tõesti abi otsid, siis peaksid kõige pealt sellest alustama, et mis erroriga täpselt tegu on. Ehk pildi tegema sellest ja siia postitama. Erroreid võib tulla igasuguseid ja neid parandatakse vastavalt errorile.


sadwa.jpg

 

"Success is the best revenge"

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.