Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Soovitatud postitused

Tere, otsustasin siis meie kanali HDeestimangurid ka siia postitada... igatahes teeme mängude videosi, hetkel palju veel neid pole aga tuleb aktiivselt juurde. SUBSCRIBE'ge kindlalt meie YOUTUBE KANALIL ja LIKE'ge ka FACEBOOKI LEHTE

 

YOUTUBE CHANNEL

 

FACEBOOK LEHT

 

48079_138288026295487_1036838320_n.jpg

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP

Seletage rohkem veidi kui kommenteerite ... Muidu igav vaadata.

Leidke mingeid ägedaid punchline, mis kutsuks vaatama.

Edu Teile, ise üritan ka väikset moodi commentary gameplaysi tegema ..

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Külaline Silks
palun andke andeks aga nii gay kanalit ei ole ma ilmselgelt ammu näinud. kindlasti soovitan teil selle roosa tausta ära vahetada, see on liiga pedelik.

 

Ma ei tea kuidas teistega on, aga see kanali disain juba pani mind mõtlema, et mulle see kanal ei meeldi. Otsige internetist mingi normaalne kujundus, oleks chill kujundus siis oleks normaalne kõik. :)

 

1x - Kui sa lähed vaatama videoid siis kas sind huvitavad rohkem videod või kujundus? Nagu ,et kui kujundus kena siis võib vaadata videoid ja kui kole siis ei vaata parem?

2x - Kus sa võttad seda ,et see 'gay' kanal ?, Sa nagu pmst otsustad selle sellejärgi ,et 'taustapilt roosa siis nkn kanal gey'?!

3x - 'palun andke andeks aga nii gay kanalit ei ole ma ilmselgelt ammu näinud' Kõige pealt siis vabanda minu ees ,sest mina olen selle 'GAY Backgroundi looja' , Kui sa ise ei oska sittagi teha siis pole mõtet siia mulisema tulla ausõna -.-

4x - Ja miks on just lilla&roosa 'gay' värvid uh? Miks mitte roheline&punane? Ega kui sulle mõni värv ei meeldi siis sa ei pea seda nimetama kohe 'geyks'. Lilla&Roosa on ka värvid!

Muudetud liikme Silks'i poolt

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

kuule kukk, sa tuled siin minu arvamust muutma? pane oma suu kinni tross, loe mis ma kirjutasin ja siis tule oma punkte mulle ettelugema.

[ palun andke andeks aga nii gay kanalit ei ole ma ]

[ Ma ei tea kuidas teistega on ]

 

Vähemalt mu kanal näeb ilusam välja, http://www.youtube.com/user/DnBbro95?ob=0

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.