Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...
  • 0

 ‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌

Küsimus

3 vastust sellele küsimusele

Soovitatud postitused

  • 0

Tõestadki seda, et ressursside lõppemine EI TOO maailmalõppu, üsna kindel tolles, sest praegugi arendatakse välja erinevaid meetodeid kuidas nt naftat saada ilma puurimiseta, samuti hüdroenergia, jne...

Allikaid leiab netist üsna palju, võib-olla homme saan täpsemalt öelda mõne, kuid kindel on see, et tehnika areng toob kaasa uued ressursid. Vesi jääb alati maale alles, seega sellest toorainest saab toota igasugust energiat piisava tehnikaga.

Üleüldse preagu uudistes oli, et hakatakse planeetidelt maavarasid tooma, seega resursse hakatakse mujalt tooma kui Maalt.

 

Kuna ilmselt on vaja enda seisukoht välja tuua ja seda põhjendada, siis mina põhjendaks seda niimoodi, sest mina näen maailma tulevikku sedamoodi, samas see on personaalne ja valet vastust pole olemas.

Üsna hea teema, mille üle spekuleerida ja soovin edu.


azddaz

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.