Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

LõunaCraft - www.lounacraft.tk [NO Whitelist]

Soovitatud postitused

Mina ütlen et see on parimaid Minecrafti serverid.Serveri meeskond on hea ja käituvad nagu vaja.Omanikud aitavad alati kui vaja (Välja arvatud kui AFK), aga muidu on see tipp-topp server.Loodan et see server jääb püsti väga kauaks ajaks.Muideks serveril on veel väga head pluginad millega on kõik mängjad nõus, et need pluginad oleks.Kõik inimesed palun liituge serveriga siis saate te alles päris mõnu tunda sellest serverist! Lihtsalt peab selle mõnu ära proovima sellepärast,et see on väga hea server Eestis ja mina ütlen et see on kõige parem server üldse mis olemas on! Serveril on olemas veel head pakettid. Palun inimesed liitue selle serveriga vähemalt vaadake selle serveri ehitisi :D Rahvas on tore, mobid on toredad ja muiduge eriti OMANIKUD :D Tulge rahvas liituge selle serveriga see on parim Minecrafti server terves EESTIS!!! :love::lol:

 

--Teavitusega Metal4Ever--

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Ei vahetagi. Miks me peaks MAPi koguaeg vahetama? See oleks mängjate suure vaeva nullimine. Soovime oma mängjatele paremat mänguelamust.

 

mulle meeldib :D

 

see on tegelikult parim server milles mina olen elu sees mänginud, sest siin serveris on normaalsed adminid (aitavad alati milles saavad),keegi ei ole veel griifima ega varastama hakanud, mängijad on sõbralikud ja ei ropenda teistega, mode on küllalt (mitte vähe ega palju) ja loodame et server jääb vääääääga kauaks püsti ja et kõik saaksid mängida siin niikaua kui tahavad. Mitte et nagu teistes kõigis serverites, et jõuad maaja valmis mingi farmi ka vbl leiad dia ka ja siis server kustutatakse ära ja kõik algab jälle otsast peale. Nüüd pandi ka peale anti creeperi plugin nii et creeperid ei sega.

 

P.S. Nõustun täielikult Metal4Ever-i arvamusega serverist

Muudetud liikme AntonE'i poolt

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.