Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

IT-alaline kategooria ja kaks teist ideehakatist.

Soovitatud postitused

Tervitus vahvellased,

1. Vaadates siinseid teemasid Tehnika kategooria all, siis tundub, et võiks mõnuga selle nime ära muuta IT valdkonnaks. AGA EI! Loomulikult peab mingisugune Multimeedia kategooria jääma, seega DELETE - NO!, pigem luua uus kategooria IT valdkonnas, kus oleks alafoorumites nii Tarkvaralised kui ka Riistvaralised küsimused, ostu jms abi võiks jääda "general" foorumisse.

2. Kui minu esimene mõte käiku läheb, siis ideekohaselt võiks olla ka selline embleem või veelparem, kõrgem aste nö "Teadja/Spetsialist" vms, kes siis oskab ka midagi targemat maha panna ja kes nö "lõppsõna" ütleks, vältimaks neid uustulnukaid, kes sõna otseses mõttes lasevad kaasfoorumlase prose maha põletada, osta mobole eelmise sajandi socketi prose või pakkuda sülearvuti kõvaketast lauaarvutisse - JAH, nii naerma kui see mind ja teisi ei aja, on neid olnud. Ei saa küll konkreetset näidet siin foorumist tuua, kuid neid on olnud ja vaadates siinse kasutajaskonna vanust (13-20) siis ei imesta, kui see ka kunagi juhtub.

//SEE ON VAID SEEME! Reaalselt tuleb see läbi mõelda ja minu ideed edasi arendada, seemet ju ei sööda või kui süüakse, pole see väga maitsev. //

3. Nagu ma kunagi eelmises sajandis ka mainisin, moderaatorite jagunemine kategooriate vahel - kasvõi värvata mõni aktiivsem foorumlane antud kategooriat kontrollima, samas üldiselt olen tähele pannud, et moderaatorid teevad tööd, iseasi kui hästi. Samas olen ka kindel, et antud idee ei lähe ka taaskord läbi, ei pane pahaks tegelikult, sest kui on AKTIIVSED moderaatorid olemas, pole probleemi.

 

Kokkuvõte: teine ja kolmas idee võivad ära jääda, pigem kaaluda esimest ideehakatist ja laiendada teist mõtet(kui käiku läheb) nii programmeerimise, kui ka graafilise kategooria alla. Tõsi, see pole HV-foorum, kus tõesti saab abi, kuid midagi taolist/laadset võiks ju ideepoolest teha, vaadates kui IT-riik Eesti tegelikult on.

 

Avaldage arvamust ja kui ACTA tuleb, siis võite kindlasti uue kategooria valmis teha, kasvõi publishimata, trahvid tulevad ja muljetada on tarvis :D

 

E: Türr küll, kategooria on olemas: Tehnoloogia, seega tuleks ainult foorum luua ja teisel nimi muuta.


azddaz

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP
päris palju erinevaid seemneid süüakse ja mis on vägagi maitsvad muide :D ja seda ka et kaksteist kirjutatakse kokku.

 

Kaksteist - number

Kaks teist - kaks teist asja; kaks eraldi olevat eset,asja.

 

Get the facts straight


"I'm not saying I'm gonna change the world , but I guarantee that I will spark the brain that will change the world." Tupac Amaru Shakur 1971-1996

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Külaline misterx

3. punktiga olen täiesti nõus, igal alafoorumil võiks olla sellele spetsialiseerunud moderaator (nooremmoderaator, spetsialsist, kes iganes!), kes asja jagab.

 

Kui juba teemade muutmise peale jutt läks, siis lisan, et programmeerimise alafoorumi nimesse veebindus/veebiabi, sest suur osa seal esitatavatest küsimustest ei ole mingit pidi programmeerimisega seotud.

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

2 punkt, kes siis peaks viitsima hakkata uurima välja kes on embleemi vääriline ja mingeid teste tegema. Saate niisama ka nõu anda ju, kui näed et keegi kirjutas midagi valesti siis lihtsalt ilusti mainid seda.

Ja mida erilist on seal alafoorumis, et peaks eraldi moderaatori panema?


zVnBe.jpg

I came, I saw, I conquered!!!

toofastforya@hotmail.com

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Author of the topic Postitas (muudetud)

Kindlasti ei peaks mingeid teste jms tegema, jutust on juba aru saada tegelikult, kas ka isik tegelikult saab aru millest räägib või mitte. Üleüldse, kui see peaks käiku minema, siis moderaator/administraator ei pea kindlasti neid valima, pigem rahvahääletus või ettepanek.

 

Teiste nõu saab loomulikult tagasi lükata nagu hetkel, kuid võrreldes sellega kui palju spammereid on selles foorumis kui mõnes 20+ vanusega foorumis, siis ilmselgelt jõuavad need mõttetud väited esimesena ja üldjuhul paanikas abitu kasutab ikka esimesi valikuvariante.

Aga üldiselt selle võib täitsa tagasi lükata, senine süsteem ehk kärab ka ära ja kuna üldiselt klokkumiste/komplekteerimiste küsimusi väga pole, siis sitta temaga, kui mõni laseb oma toiteka õhku või keerab oma registri peeti.

 

Kolmanda on samad lood, ei ole see alafoorum loomulikult eriline ja kui AKTIIVSED üldmoderaatorid on töös, siis on üsna savi ka taaskord, kas antud idee läheb käiku või mitte. Põhimõtet ma taaskord ei viitsi seletada, eelmisel sajandil ma seda ka tegin, kui ma õigesti mäletan siis isegi mõned olid poolt, kuid ei viitsitud tegeleda sellega just seepärast, et oli olemas moderaatorid, kes suudavad kõigega toime tulla.

Muudetud liikme Dadec'i poolt

azddaz

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.