Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

PALUN ABI ,!!!!!! :S -----abistajale rahaline summa----

Soovitatud postitused

~ PALUN ABI ! :S ~

Mängin csi (fullscreenis) ja iga mingi ajatagant läheb see cs aken isenesest alla (autominimize) ja see on ainult csiga .:confused::confused::confused:

oskab keegi palun aidata ?

abistajale rahaline summa!!!

Muudetud liikme frazier'i poolt

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP
  annu ütles:
kui sa mängid ja kükitad nt, siis äkki sa vajutad ctrl asemel hoopis seda windowsi nuppu, mis on seal kõrval. Ja siis lähebki nii.

Raha ei taha ma.

+1. :D

Jaga seda postitust

Postituse link

Võta oma shortcuti properties > "shortcut" tabist vaata kas "run" optionis on minimized peal, kui on siis vaheta "normal window" peale.

Skype 4 beta ja Comodo põhjustavad ka mängude alla minemist.

Samas proovi TOOLS>OPTIONS>GENERAL - muuda visual style of window option classicu peale

Mingid pop-upid võivad samuti mängu alla lükata.

PM kui oli abi.

Muudetud liikme Kirss.'i poolt

sighv.png

Jaga seda postitust

Postituse link
Author of the topic Postitas

ei , see hakkas mingi 3 p2eva tagasi ,ja ma ei saa aru ka millest, mul pole mitte millegiga ühendatud , aga see pilt millest ma jõudsin screenshotida see on väga selle moodi mis on control panelis sound & hardware pildina. see pilt mis mategin on 1 leheküljel . vaata

oleks tõesti abi vaja

Jaga seda postitust

Postituse link
Külaline
This topic is now closed to further replies.

• Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.