Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Soovitatud postitused

Tekstipõhine jalgpallimäng Planetarium Football Star ehk Footstar

 

 

Tegemist on aadressil http://www.footstar.org asuva tekstipõhise jalgpallimänguga, milles saad endale luua jalgpalluri või klubi mänedžeri. Mängimine võtab päevas kõige enam 5 minutit.

 

Mänedžeri roll mängus sarnaneb üldtuntud mängudele nagu Football Manager, Total Club Manager, Championship Manager. Oluline on värvata oma meeskonda reaalseid mängijaid, kuid saab mängida ka tehisintelolektist mängijatega. Mänedžeril on võimalik määrata taktikaid, treeninguid, mängukoosseise jne. Mängitada oma mängijaid on võimalik kord nädalas. Näituseks on mängus olemas Eesti liiga, kus mõni klubi ei oma veel inimesest mänedžeri. Muidugi tuleb lisada, et manedžeriks saada, tuleb õhendada oma rahakotti!

 

Vahest mängu põnevam osa on mängida jalgpallurina. Pallurit luues antakse võimalus valida oma eelistatud positsioon. Seejärel on võimalik otsida endale mängumaailmast klubi. Kuna mängu alustatakse puhtalt lehelt, siis alguses on võimalik saada üksnes U18 meeskonda. Aja jooksul on loomulikult võimalik ennast üles töötada ning rihtida ka esindusmeeskonna suunas. Lisaks klubimängudele on väga hea arengu puhul võimalik pääseda Eesti koondise erinevatesse astmetesse – U18, U21 ja esindumeeskond. Kuna Eestis puudubki vastav hulk mängijaid, et Eestlased saaksid mängida esindusmeeskonnas, siis võib-olla just sina oled see, kellel on võimalik kõik see muuta ja tuua Eestile võimalus minna mängima World Cupile, kõik selleks on vaja ainult registeerida, teha mängija ja kasutada tiimitreeninguid ja kuulata, mida räägivad kogenud mängijad.

 

Mängust parema ülevaate saamiseks soovitan vaadata tutvustavat videot, mis kirjeldab põgusalt ära olulisemad kohad mängus:

 

 

 

Tekst ja video by Teo Vabamägi a. ka Sigmar.

 

Ise kirjutaksin veel juurde, et kui vajate abi, siis kindlasti külastage foorumeid!

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Author of the topic Postitas

http://www.footstar.org/comunidade.asp?action=1&mmm=1#1-100,0,0,0,130559,0,1,EE,0,0,Estonia,0,288510

 

Loe seda teemat, seal kõik kirjas. Isiklikult soovitaksin alustuseks reflexes ja handling 100 peale lasta. Muide, U-18 koondise treener peaks sind siis varsti ka U-koondisse kutsuma! :) Ja veel treeningu kohta - Terve pühapäev tee fitness treeningut ja ka kolmapäevlal 2 esimest trenni fitness. Muidu tee sma trenni mis tiimgi.

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Meeskonnal on, siis kahe päeva pärast mäng. Saan kuskilt koosseisu ka vaadata?

Igatahes, olen meeskonnas teine väravavaht ning loodan ka mänguaega saada, kuigi pole veel areneda jõudnud.

Mäng tundub igati hea, soovitan liituda.

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Toon selle teema ka üles!

Mäng on iseenesest hea ning kujundus on samuti ilus, kuid tegevust jääb seal kohati väheks. Muidugi üheks suurepäraseks asjaks on PvP, mille ma nüüd avastasin paar päeva tagasi :D

Hetkel ainult seepärast satungi sinna, paar mängu päevas seal teha on päris lahe.

Mänguaega ei ole oma meeskonnas saanud juba üle kolme nädala, kuna peatreenerile meeldib 0 skilliga positsioonita mängijat rohkem väravas hoida :D

Positsioonilt olen väravavaht ning minu skillid siis ka:

Handling: 16

Out of Area: 1

Agility: 1

Reflexes: 17

Throwing: 2

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.