Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

PoleNime & PoleNimeVist - Unban !

Soovitatud postitused

Tehke siis kasutajale PoleNime ja PoleNimeVist unban !

Kuna keegi sai valesti aru. Mõlemad kasutajad on banned aga kasutaja: PoleNimeVist ei ole minu gaid mu venna kasutaja. Ja nüüd sai minu eksitud banni eest veel mu vend ka banni.. Nagu wtf.. Mis siin toimub.. Soovitan siin moderaatoreid vahetada!

 

Aga meie ootame nyyd unbanne !! Ja me oleme väga lòödud sellest mis just toimus !!

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Author of the topic Postitas
Ma arvan, et ajasid asja liiga suureks. Pole vaja neid teemasi siia teha. Üks viisakas privaatsõnum mõnele juhtkonna liikmele oleks asja ilusti lahendanud, selle asemel sa ülbitsed siin.

 

Kui sa oled muu eelmisi teemasi lugenud siis ma mainisin et olen kysinud 2 modelt unbani aga nad soovitasid mul henriga rääkida.. Kuna neil polnud 6igusi unbani teha. Ja nii ma tegingi.. Olen saatnud juba mingi 3 sõnumit henrile aga vastu pole saanud midagi.. Aga jah mina tahan oma kasutajale unbani ja vend omale kuna m6lemad on ebaõiglaselt bannitud.. Aga jh see jutt on koik t6ei

 

 

 

 

Ootame unbane !!

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Külaline
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.