Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

SOPA - Stop Online Piracy Act

Soovitatud postitused

SUPERVIP
Milline üllatus, see on tuli küll ootamatult. Nii obvious annab ikka olla, õnnitlused.

 

Lihtsalt uskumatu...

Sa tuled siia laia lehte mängima, et näed "kõvad geeniued küll, aga ei suutnud lehte ära blockida". Kui sa oleks vaevunud nende sõnumit läbi lugema, siis teaksid, et nad isegi kirjutavad meetodist, kuidas sellest nö "blockist" mõõda saada.

 

Why do I even bother?

 

//

Is it still possible to access Wikipedia in any way?

Yes. During the blackout, Wikipedia is accessible on mobile devices and smart phones. You can also view Wikipedia normally by disabling JavaScript in your browser, as explained on this Technical FAQ page. Our purpose here isn't to make it completely impossible for people to read Wikipedia, and it's okay for you to circumvent the blackout. WE JUST WANT TO MAKE SURE YOU SEE OUR MESSAGE.

Muudetud liikme Logic'i poolt

Lisa steamis ja kirjuta profiili alla, mis asjus:

http://steamcommunity.com/profiles/76561198137155999/

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
SUPERVIP
Author of the topic Postitas

USA president sundis SOPA taganema, mis saab edasi?

USA president Barack Obama astus SOPA eelnõu ja sellega kaasneva PROTECT IP Acti (PIPA) vastu jõuliselt välja. Ta lubab keelustada üldse iga seaduseelnõu, mis ohustab väljendusvabadust, suurendab küberturvalisuse riski või segab dünaamilist, innovatiivset globaalset internetti toimimast.

SOPA kampaania on nüüdseks peatatud. Kui Ühendriikide Kongress tänavu koguneb, ei hakata sellega tegelema, kirjutab ExtremeTech.

 

See ei tähenda siiski vaba interneti lõplikku ja otsustavat võitu. Senat võib jätkata PIPA eelnõuga ja SOPA pole otseselt surnud, vaid ootel, "kuni on võimalik saavutada sellel teemal üksmeel". Kongressi liikmed võivad asjaga teise nime all edasi tegeleda.

 

Ja miks nad ei peaks, kui meelelahutustööstuse vägevad neile jätkuvalt suuri "toetussummasid" kingivad. (Senaator Harry Reid sai piraatlusvastase lobitöö tegijatelt 3,5 miljonit dollarit, Esindajatekoja liige Eric Cantor 668 000 jms.)

 

Olukorra arengul hoiavad kiivalt silma peal paljud internetisaidid, mille artiklites loetletakse koguni PIPA/SOPA-pooldajaid poliitikuid, tehakse ülevaateid vaba internetti nõudvatest meeleavaldustest jne.

 

Obama on tore kuju, omab vähemalt kainet mõistust.

 

 

FBI sulges failivahetussaidi, süüdistatavate seas on ka Eesti kodanik

USA võimud sulgesid neljapäeval ühe maailma populaarsemaist failijagamissaitidest Megaupload.com ning on esitanud seitsmele inimesele süüdistused autoriõiguste rikkumises ja muudes kuritegudes, süüdistatute seas on ka 32-aastane Eesti kodanik Andrus Nõmm.

Neli neist on juba vahistatud Uus-Meremaal ja kolm, teiste hulgas ka Nõmm, on endiselt vabaduses. Üks vahistatuist, keda võib ähvardada kümnete aastate pikkune vanglakaristus, on ka lehekülje asutanud 37-aastane Hongkongi ja Uus-Meremaa elanik Kim Dotcom, keda tuntakse ka nime all Kim Schmitz ja Kim Tim Jim Vestor, vahendab BNS.

 

Süüdistuste kohaselt on Megaupload.com põhjustanud filmide, telesaadete ja muu materjali ebaseadusliku jagamisega autoriõiguste omanikele enam kui 500 miljoni dollari ulatuses kahju.

 

Häkkerid andsid kohe pärast saidi sulgemist võimudele tagasilöögi, sulgedes muu hulgas USA justiitsministeeriumi ja Universal Musici võrguküljed.

 

Teade Megaupload.comi sulgemisest tuli päev pärast seda, kui protestiks kongressis arutusel oleva piraatlusevastase seaduseelnõu vastu pimenesid päevaks internetientsüklopeedia Wikipedia ingliskeelsed leheküljed ja mitmed teised saidid.

 

Megaupload.com-i sulgemist tervitas ka Prantsuse president Nicolas Sarkozy, kes süüdistas saidi operaatoreid "kuritegeliku tulu teenimises autoriõgusega kaitstud tööde ebaseadusliku levitamisega".

 

Megaupload.com-i toetajate seas on mitmeid muusika- ja filmitähti, teiste seas Kanye West ja Alicia Keys. Saidil on 150 miljonit registreeritud kasutajat.

 

It's been an honour..

 

[video=youtube;o0Wvn-9BXVc]


Tommy: "You know what I discovered - it's not who you want to spend Friday night with, it's who you want to spend all day Saturday with..."

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
SUPERVIP
Author of the topic Postitas
395477_10150533407884717_5510669716_8634728_2048204972_n.jpg

Tommy: "You know what I discovered - it's not who you want to spend Friday night with, it's who you want to spend all day Saturday with..."

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Külaline
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.