Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

«Pealtnägija» eksperiment paljastas alaealisest huvitunud ..

Soovitatud postitused

«Pealtnägija» eksperiment paljastas alaealisest huvitunud perverdid

Allikas: http://www.postimees.ee/669570/pealtnag ... perverdid/

 

501504t41hff09.jpg

 

ETV saade «Pealtnägija» esines ajakirjandusliku eksperimendi käigus kuu aega ühes Eesti suurimas täiskasvanute portaalis 13-aastase tüdrukuna, tõmmates ligi hulga lapsega seksimisest huvitatud perverte.

 

«Pealtnägija» esimene sessioon toimus 4. novembri pärastlõunal. Kui saate tegijad alustasid, võisid nad vaid aimata, kuhu see välja viib ja mis täpselt ees ootab. Saate toimetaja oli selleks loonud konto täiskasvanute jututoas Armastusesaal, vahendab ERR Uudised.

 

Osa mehi alustab ettevaatlikult – küsitakse, kust tüdruk pärit on ja kui vana. «Pealtnägija» annab kõigile selgelt teada, et tüdruk on 13. Selge mängureegel eksperimendis on, et varjunime Kity all esinev toimetaja ise mingit initsiatiivi üles ei näita ega tee ise ühtegi ettepanekut. Üks vestleja teatab, et 13 on tema jaoks liiga noor, teine isegi hoiatab – ole ettevaatlik. Aga viis meest jääb siiski liinile. Kõigiga tüürib jutt ühemõtteliselt seksi suunas. Hämmastav, et kõik käib vaid loetud minutitega.

 

Ka politseinikud olid hämmastunud

 

Põhja prefektuuri lastekaitsetalituse juht Pille Alaver on Eesti tuntuim pedofiilikütt. Põhja ringkonnaprokuratuuri prokurör Eneli Pau spetsiifika on internetis toimuvate seksuaalkuritegude uurimine. Mõlemad kinnitavad, et alla 14-aastasega juba ainuüksi seksijutu ajamine on seaduserikkumine.

 

Alaver möönis, et ka politseinikud olid toimuvast hämmastunud. «Üllatavalt paljud inimesed võtavad lastega ühendust ja jätkavad vestlust, saades teada ka lapse tõelise vanuse,» ütles ta.

 

Pau ütles, et reaalses elus mees ei lähe bussipeatuses 13-aastase juurde ega hakka teda meelitama, aga interneti anonüümsus soodustab pedofiilide tegevust ning kui esimesed katsed ebaõnnestuvadki, on tõenäoline, et lõpuks satub mõni alaealine ikkagi nö õnge otsa.

 

8. novembri seisuga on «Pealtnägija» alias Kity13 külastanud Armastusesaali iga päev. Paljud mehed pärivad tema seksikogemuste ja intiimsete kehaosade kohta. Tihti küsitakse fotot – eelistatavalt alasti – hoolimata sellest, et tüdrukul on vanust vaid 13. Julgustuseks saadavad mõned ise vastavaid pilte ja videoid. See kõik on aga juba väga selgelt lapse seksuaalne ahvatlemine, mida võib karistada kuni kolme aastaga vanglas.

 

Alaveri sõnul tahavad pedofiilid enamasti, et laps kirjeldaks, kuidas ta ennast rahuldab, selgitavad lapsele, kuidas too võiks neid rahuldada ja räägivad sellest, mida nad kokkusaamisel lapsele teeks. «Saadetakse nii-öelda õppevideoid, kuidas täiskasvanud inimesed seksivad, või saadetakse lapspornograafia pilte või videoid sellest, kuidas lapsed täiskasvanutega seksivad või rahuldavad ennast või kedagi teist,» selgitas Pau.

 

Veebivestlus läheb üha tõsisemaks

 

Neljapäev, 10. november, kell neli pärastlõunal. Kity13 tõmbab Armastusesaalis huvilisi nagu seesamunegi kärbseid. Mõne minutiga on liinil jälle seitse vestlejat. Vahetatakse isiklikku infot – vanus, pikkus, kaal. Vestlus kasutajaga Jaxy läheb kümne minutiga üsna konkreetseks. Tundmatu mees pakub, et Kity näitaks ennast paljalt. Nagu ikka, käib paralleelselt mitu jutuajamist.

 

Jaxy, kes ütleb enda vanuseks 22, krutib samal ajal hinda. Ta on alasti lapse nägemise eest valmis välja käima 100 eurot kümne minuti eest. Kui «Pealtnägija» küsis mehe käest uuesti, kas ta saab aru, et räägib 13-aastasega, saadi vastuseks, et «mõnus oleks».

 

Tegelikult on asi naljast kaugel. «Pealtnägija» esitatud legendi järgi on Kity ühe Kristiine linnaosa kooli 8. klassis õppiv tüdruk, kes käib hobina ratsutamas, pilateses ja laulab. Mees aga meelitab teda visalt kohtumisele. Eriti õõvastav on, et Jaxy väitel on ta varem 12-aastaste tüdrukutega seksinud. Hind tõuseb 350 euroni, kui tüdruk oleks nõus teda rahuldama. Ta kirjeldab detailselt, kuidas ta teeks seda autos Kristiine parkimismaja ülemisel korrusel. Mees jätab vilunud sariperverdi mulje, aga võib-olla on see bluff. «See võib olla mõlemat – kütab ennast üles ja kujutab ette, et ta on kõike seda juba teinud, aga samas see võib olla ka reaalsus, et ta tõesti on seda teinud,» arvas Alaver.

 

Kas asi piirdub rõvetsemise ja käsikiimlusega netis või on tegu tõelise pedofiiliga, kes tuleb ka kohale? «Pealtnägija» otsustab viia eksperimendi uuele tasandile ning määrab Jaxyga kokkusaamise 11. novembrile Kristiine kõrval asuvasse tanklasse. Väidetavalt 22-aastane noormees peaks saabuma sinna punase Audi 100-ga. Ja väidetavalt on teda võimalik ära tunda selle järgi, et autos mängib kõva muusika ja ta ise kannab nahkpükse ja nahktagi.

 

Parklas liigub palju punaseid masinaid, kuid mitte ühtegi kirjeldusele sobivat. Möödub pool tundi. Võimalik, et hoopis pervert mängib kassi-hiirt. Kuna «Pealtnägija» ei tea õigeid tundemärke, võib ta seista kõrval, aga saate tegijad ei saa aru.

 

Alaver selgitas, et argu haigeid inimesi on päris palju ning nad pole valmis kohe kohtuma. «Aga samas, kui ta suhtleb internetis ja see näib nii kättesaadav, siis nad võivad koguda seda julgust ja mingi aja pärast ikkagi kohale minna,» märkis ta.

 

14. novembril tahab keegi Sookoll end kohe MSNis näidata. Ja kohe ongi näha šokeerivat vaatepilti, kus mees end rahuldab. Enesenäitajatest pole sel päeval hämmastaval kombel puudust.

 

Seksipakkumisi sajab robinal. Mitu väidab, et on ennegi 13-aastasega seksinud. Enamikku huvitab, kas neiu on süütu. Neid ei häiri isegi, kui väidetakse, et tüdruk on parasjagu kooli arvutiklassis. Julgustuseks saadetakse näidispilte.

 

Perverdid pakuvad alaealisele raha

 

Kolm päeva hiljem on «Pealtnägija» netipervertide tabamise eksperiment täies hoos. Mehed pakuvad raha enese veebikaameras paljastamise eest, üks 29-aastane mees pakub selle eest 13-aastasele neiule 20 eurot või isegi rohkem. Tasapisi panused tõusevad ning lõpuks on mees valmis 50 eurot välja käima.

 

Pärast esimest tutvust lähevad paljud vestlused edasi MSNi, sest seal saab videot näidata. Kasutaja rakverekutt_naist, kellega tekkis tutvus kaks päeva varem Armastusesaalis, soovib seksi ja teatab, et tuleb homme Tallinna. 18. novembril ootab «Pealtnägija» Linnahalli Statoili kõrval järjekordset kohtumist ühe netiperverdiga, sel korral avaldas soovi kohtumiseks 21-aastane noormees. Telefonivestlusest selgub, et ta jääb hiljaks. Möödub pool tundi ja mehest pole märkigi.

 

Tükk aega hiljem keerab parklasse kirjeldusele vastav masin. «Pealtnägija» serveerib valmis mõeldud legendi, miks tüdruk pidi ootamatult lahkuma. Mees aga asub moosima ning kutsub last autoga sõitma, olles valmis ka tüdrukule järele tulema. Lõpuks peab potentsiaalne lapsepilastaja tühjalt tagasi sõitma. Veel neli päeva hiljem küsib ta MSNis, kas tüdruk tahaks kohtuda.

 

Umbes nädal hiljem helistatakse netiperverdile juba avalikult «Pealtnägija» nimel. Ta väidab algul, et Kity13 on talle võõras ja mingit kontakti pole olnud. Lõpuks on mees sunnitud tunnistama, et sõidab sama autoga, aga mängib kangekaelselt lolli edasi, ükskõik kui detailselt talle juhtunut kirjeldada. Lõpuks saadab «Pealtnägija» talle mõne pildi. Pärast kaadrite nägemist tunnistab mees juhtunu üles. Ta kirjutas, et ei läinud kohtuma seksi pärast, möönab, et on teinud elus vigu, ja kahetseb, et külastas jututuba, kuid kuritegu ta enda meelest sooritanud pole.

 

Aeg on teesklus lõpetada

 

Eksperiment läheb edasi. Kity paljude suhtluspartnerite seas on keegi mees, kes kasutab lihtsalt varjunime m. Ta oli üks esimesi, kes novembri algul ühendust võttis ja kohe sisuliselt esimese asjana suuseksi küsis. Suhtlus väidetavasti Rakverest pärit 25-aastase mehega on jätkunud e-maili teel. Vahepeal on mitu kohtumist ära jäänud, aga 28. novembril on asi nii kaugel, et ta on jälle teel Tallinna. Asi tundub seda konkreetsem, et suhtlus on läinud üle SMSidele. Mees küsib korduvalt, kas tüdruk, kes on talle teadaolevalt süütu 13-aastane, on nõus teda autos «teenindama». Mees palub, et seanss toimuks tühermaal Lauluväljaku taga.

 

Pärast pikka pikantset sõnumivahetust ja korduvat koha ümber mängimist on trehvamine lõpuks kolmapäeval, 30. novembri õhtul kell seitse Kadrioru tanklas. Pervert on kohale tulnud oma tumeda Audiga, kust saadab lühisõnumi: «Ma Statoilis, kus sa?».

 

Kohe tuleb mehelt ka kõne. Tüdruk teeskleb, et on teises tanklas. Seekord läks perverdi tabamise aktsioon õnneks. Kity enam telefoni ei võta ja teatab, et ema käskis ootamatult koju minna. Meeleheitel mees saadab korduvalt sõnumi, et ta ei hammusta ja küsib viimases hädas, et tüdruk saadaks oma pildi.

 

Lõpuks on aeg teesklus lõpetada. Ka see mees eitab algul toimunut, aga talle meenutatakse pisut asjaolusid. Mees tunnistab, et on rikkunud seadust. Küsimusele, miks ta ikkagi väga selgelt 13-aastasele tüdrukule selliseid ettepanekuid tegi, vastas ta, et tahtis teada, kui kaugele see asi üldse läheb.

 

Eneli Pau rõhutas, et see ei ole õigustus. «See on ju selge, et normaalne täiskasvanu lõpetab vestluse ära, kui ta saab teada, et tema vestluspartner on niivõrd noor,» ütles ta.

 

Mees väidab, et käitus niiviisi esimest ja viimast korda. «Ma ei tea, kuidas see jutt sinnani läks. Ma ütlen ausalt, et see oli nagu siuke hetkeemotsioon võib-olla,» puikles ta.

 

Lapsi tuleb ohtude eest hoiatada

 

Loo moraal on Pille Alaveri sõnul see, et internetis valitsevad ohud ja kindlasti tuleks lapsi nende eest hoiatada ja neist rääkida. «Tore oleks, kui lastel oleks vanematega väga hea kontakt, et nad saaksid sellistest asjadest rääkida. Kahjuks meie praktikas näeme, et lapsevanemad ei olnud teadlikud sellest, kui laps on suhelnud interneti vahendusel sellise inimesega,» rääkis ta.

 

Armastusesaali esindajad, kes soovisid jääda anonüümseks, teatasid «Pealtnägijale», et inimesed, kes ostavad seksi või suhtlevad alla 14-aastastega seksi eesmärgil, rikuvad lisaks seadustele ka jututoa reegleid ning nende tabamiseks tehakse kõik võimalik. Ka politsei kasutab tegelikult oma jälitustöös sarnaseid võtteid, mida telesaade oma eksperimendis, ning hetkel on menetluses 12 kriminaalasja, kus pedofiil tabati just sarnasel moel internetis.

 

Postimehe artiklis all on video olemas.

 

Mis toimub?


prica_kommuun_s.png

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Selliseid perverte on terve internet täis, aga samas peaksid ka noored tüdrukud/poisid ettevaatlikud olema.

Hea skiller sa oled mulle silma jäänud kui suurim targutaja viimasel ajal, aga okei.

 

Et offtopic poleks siis jah seda osa sattusin ka mina nägema ning tuleb tunnistada, et inimestel puudub absoluutslet süü ning karistamatuse tunne, eriti kui rääkida sellest teisest vennast kes ütles "et ma ei väida, et asi oleks nii kaugele läinud ning ma ei saa ka väita et see oleks läinud".

 

Paljud arvavad, et katseks võeti väga imelik portaal ning paljud pole sellest kuulnud, kuid just sellistes kohtades need perverdid endale pesa loovadki ning just selliseid saite tulekski vältida mida promob hot ning delfi ja muud eesti portaalid.

 

Cheers, Andre.

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Selliseid perverte on terve internet täis, aga samas peaksid ka noored tüdrukud/poisid ettevaatlikud olema.

Hea skiller sa oled mulle silma jäänud kui suurim targutaja viimasel ajal, aga okei.

 

Et offtopic poleks siis jah seda osa sattusin ka mina nägema ning tuleb tunnistada, et inimestel puudub absoluutslet süü ning karistamatuse tunne, eriti kui rääkida sellest teisest vennast kes ütles "et ma ei väida, et asi oleks nii kaugele läinud ning ma ei saa ka väita et see oleks läinud".

 

Paljud arvavad, et katseks võeti väga imelik portaal ning paljud pole sellest kuulnud, kuid just sellistes kohtades need perverdid endale pesa loovadki ning just selliseid saite tulekski vältida mida promob hot ning delfi ja muud eesti portaalid.

 

Cheers, Andre.[/quote:9wdsda3h]

 

Täna oled liitunud ja juba tundun sulle kui targutaja. Loomulikult on sul enda arvamus, aga ma räägin nii nagu mina asjadest aru saan. Kui sulle tundub, et ma olen mingi targutaja siis sa võiksid selle enda teada hoida.


bmw-sig.png

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP

Vaatasin ise ka seda pealtnägijast.

Ma ei saa aru, miks nad kohe politseid ei kutsunud ja neid kinni ei nabinud.

Politsei peaks koguaeg selliseid asju ise korraldama ja neid pedofiile järjest rootsi kardinate taha head elu nautima saatma.

Jube on mõelda, et mingi täiskasvanud mees võib ihaldada minu õe vanuseid tüdrukuid.

Minu arvates tuleks pedofiilidele väga kõrged karistumäärad seada.

Neil tundub see tung väga suur olema ja ma olen enam kui kindel, et seda on 99%-lise tõenäosusega võimatu ravida, nagu igasuguseid teisi seksuaalhälveid :@@ .


Elvakas66@hotmail.com

It is foolish and wrong to mourn the men who died.

Rather we should thank God that such men lived.

Kus viga näed laita, seal mine ja aita!

Dlja hitrõi zhopõi

jest hui s vintom :D

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP

Ise juhuslikult juhtusin teleksat nägema, päris haiged inimesed on need.

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP
hea skiller selle kasutajaga liitusin t?epoolest täna, kuid muidu olen olnud teise kasutajaga vahvlis juba päris kaua (see kasutaja mul alles ka) niiet jah :).

Tark vend oled ikka.

Igal inimsele võib foorumis olla ainult üks kasutaja.Tead seda reeglit ikka?Nüüd praalisid sellega ja arvatavasti kaotad mõlemad kasutajad foorumist.

Ja tekib küsimus, et mille kuradima pärast sa teed teise kasutaja veel kui sul on vana alles?

Sorry for offtopic..Lihtsalt ei mõista seda.


Elvakas66@hotmail.com

It is foolish and wrong to mourn the men who died.

Rather we should thank God that such men lived.

Kus viga näed laita, seal mine ja aita!

Dlja hitrõi zhopõi

jest hui s vintom :D

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
hea skiller selle kasutajaga liitusin t?epoolest täna, kuid muidu olen olnud teise kasutajaga vahvlis juba päris kaua (see kasutaja mul alles ka) niiet jah :).

 

Sa ise ei tunne reegleid ja tuled teisi kommenteerima. Muud pole teha???


bmw-sig.png

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP
Selliseid perverte on terve internet täis, aga samas peaksid ka noored tüdrukud/poisid ettevaatlikud olema.

Hea skiller sa oled mulle silma jäänud kui suurim targutaja viimasel ajal, aga okei.

 

Et offtopic poleks siis jah seda osa sattusin ka mina nägema ning tuleb tunnistada, et inimestel puudub absoluutslet süü ning karistamatuse tunne, eriti kui rääkida sellest teisest vennast kes ütles "et ma ei väida, et asi oleks nii kaugele läinud ning ma ei saa ka väita et see oleks läinud".

 

Paljud arvavad, et katseks võeti väga imelik portaal ning paljud pole sellest kuulnud, kuid just sellistes kohtades need perverdid endale pesa loovadki ning just selliseid saite tulekski vältida mida promob hot ning delfi ja muud eesti portaalid.

 

Cheers, Andre.[/quote:3hzzqxax]

 

Nende portaalide suhtes võid tegelt vähem rääkida, kui sa midagi ei tea. See portaal Armusaal on tegutsenud oma 5+ aastat kindlasti ja on olnud(On siiani) väga populaarne. Kui sa midagi millegist kuulnud pole, siis see ei tähenda seda, et see paljude jaoks tundmatu on. Maailm ei pöörle ümber sinu. Aga nojah, võibolla tõesti ei ole need inimesed sellisest kohast midagi kuulnud, kellel on kitsas vaateväli, või need, kes peale CSi/Rune arvutis muud ei tee.

 

Tegelikult mind huvitab see, et kas ka järgnev läheb lasteporno alla. Oletame, et mu tüdruksõber, kes on alaealine, on saatnud ise mulle nö lõbustuseks näiteks erootilis pilte või videosi. Minu arust see pole nii hull, kui reaalselt vahekorras olemine.


Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
hea skiller selle kasutajaga liitusin t?epoolest täna, kuid muidu olen olnud teise kasutajaga vahvlis juba päris kaua (see kasutaja mul alles ka) niiet jah :).

Reeglitevastane peaks tõesti olema, not sure btw.

 

OT: Leidub ka selliseid inimesi, mina isiklikult tõmbaks jalaga näkku sellistele vendadele, eriti kui minu õega midagi sellist juhtuks. Ülimalt kettasse ajab see. :down:


41265.gif

WizKhalifa3.png

amsn.pngWiz@Vip.ee

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Selliseid perverte on terve internet täis, aga samas peaksid ka noored tüdrukud/poisid ettevaatlikud olema.

Hea skiller sa oled mulle silma jäänud kui suurim targutaja viimasel ajal, aga okei.

 

Et offtopic poleks siis jah seda osa sattusin ka mina nägema ning tuleb tunnistada, et inimestel puudub absoluutslet süü ning karistamatuse tunne, eriti kui rääkida sellest teisest vennast kes ütles "et ma ei väida, et asi oleks nii kaugele läinud ning ma ei saa ka väita et see oleks läinud".

 

Paljud arvavad, et katseks võeti väga imelik portaal ning paljud pole sellest kuulnud, kuid just sellistes kohtades need perverdid endale pesa loovadki ning just selliseid saite tulekski vältida mida promob hot ning delfi ja muud eesti portaalid.

 

Cheers, Andre.[/quote:14o4scyy]

Off-topicut veidi:

Peaasi, et postitustel oleks sisu ja põhimõte.

 

On-topic:

Juhtusin ka ise seda osa telekast nägema.

Karm tekst mis võib välja tulla vanema isiku suust -.-

"Suhu ka võtad v?"

See teine isik oli ikka täiesti süüdimatu pedofiil

See on haigus.....

Pedofiilia vastu peaks hakkama rakendama meetodit mida üritati läbi suruda Inglismaal aasta tagasi.

Pedofiilid ja seksuaalkurjategijate kastreerimisest siis jutt kes kursis pole :)

 

Üritab modeks saada :facepalm:

 

Ma ei leia, et see kuidagi sinu mure peaks olema kes soovib moderaatoriks saada ja kes mitte.

Moderaatoriks olemine ei ole privileeg, sellega kaasnevad ka kohustused.

 

hea skiller selle kasutajaga liitusin t?epoolest täna, kuid muidu olen olnud teise kasutajaga vahvlis juba päris kaua (see kasutaja mul alles ka) niiet jah :).

Reeglitevastane peaks tõesti olema, not sure btw.

 

OT: Leidub ka selliseid inimesi, mina isiklikult tõmbaks jalaga näkku sellistele vendadele, eriti kui minu õega midagi sellist juhtuks. Ülimalt kettasse ajab see. :down:

 

Mitme konto omamise suhtes peaks olema reegel selline, et kontod eemaldatakse... Pole kindel :)

 

 

 

 

 

Juhtunud ka omal hääletades selline juhus, et juhtusin perverdi peale.

 

Hakkas siis kätt mööda jalga nühkima, esialgul mõtlesin, et okei kogemata, ning tõmbasin jalga kaugemale. Ja siis märkasin, et tegelane suhteliselt siiski meelega näpib jalga.

 

Siis pani käe jalale uuesti ja ütles ega sa ei pahanda.

Panin siis lataka mööda nägu ära (vabandust väljendi eest) raisale, prillid lendasid kuskile pedaalide juurde, verd paremast näopoolest tuli (ma ei tea juu siis sai sõrmusega, mööda lõgemeid)

Kuid vähemalt oli tegelasel niigi palju kahetsust, et viis mu kenasti soovitud kohta ära, ja kui välja astusin ütles vaikselt: "Head aega".

Kui olin väljas lasi leebet nii, et kumm käis vilinaga all ringi.

 

Igasuguseid leidub ikka jah.... :)

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

ise käisin sõbrannaga seal chatroulettis ning no seal on ikka tohutult selliseid perverte, et anna minna.. Tegime siis varikonto, panime ühe kena chiki pildi kaamera pildiks ning panime nimeks carmen ja kuulutusse, et otsin uusi sõpru ja kirjasõpru. Sain sealt 4 meest- üks neist oli 49aastane, teine oli 17aastane,kolmas oli midagi 30nega ning neljas oli 21. Alguses 2 meest, küsisid igasuguseid asju- kus elan,vana olen jpm. Kulus umbes 10min, kui nad juba hakkasid küsima, et näitaksin ennast. Mängisime kättesaamatut ning läks umbes ~5min veel, kui juba hakkasid jutud üleliikuma veebiseksile ja et näitaksin enda intiimseid kohti jms.. Lõppudelõpuks nad ei suutnud enam vastu panna ja lükkasid veebikaamera tööle ning hakkasid ennast rahuldama- samalhetkel me paljastasime ennast ja panime veebika kinni, et me vaid tegime varikonto ja te olete ikka hullud perverdid koos ju. Peale seda tuli kohe blokk. Nii oli nende kõigiga. Kõige sujuvamalt läks see 17aastane poiss. Aga no see 49aastane, see asus pm kohe asjakallale ning tahtis veebiseksi ja et näitaksin ennast, et ta saaks ennast rahuldada ...

Aga ühesõnaga... Nende kõigi üks selline viis, kuidas proovivad tüdrukutele/naistele liigipääseda on see, et alguses mängivad sõpra siis proovivad sind moosima hakata ja peale seda juba, kas teed temaga veebiseksi või ma pole su sõber ja blokib ära. Muidugi, kui oled huvitav seal chatroulettis, siis küsitakse kohe su msn ja skype. Oli ka nii, et ma ei tahtnud ennast näidata ja blokkisin ära- peale seda hakkas mulle msni lisama mingi 10 erinevat msni- kõik oli see üks ja sama mees...

Aga noh seeselleks. Haiged inimesed need ikka. Ei tea täpselt, kui vanad nad olid, aga niimodi nad väitsid ennast olevat.

Tegime selle eksperimendi vaid igavusest öösel :D

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.