Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...
  • 0
Jälgi teemat sisse logides  

Chrome veebibrauseri "Salvesta pilt" vms.

Küsimus

Soovitatud postitused

  • 0

Ehk täpsustaksid kust, millist pilti on sul alla vaja laadida?

Kui on tegu mingi spetsiifilise pildiga, kasutan vahest sellist nippi, et klikid parema klahviga pildil: "Isnpekteeri elementi", mille tulemusena avaneb brauseri all konsool mille koodist on võimalik valitud pildi link täiesti üles leida (tavaliselt pildi link highlighted). Vajutad highlighted lingile ning avaneb uus aken elemendi (antud juhul pildi) andmetega - mõõtmed, suurus, tüüp ning url link. Klikid/kopeerid lingi, avad uues aknas ja vjolaa, saad tavapärase 'save as' funktsiooni näol selle alla laadida.

 

Kui aga probleem brauseri sätetega siis kahjuks ma sind aidata ei oska, googeldasin küll kuid tulemusteta. Ainuke asi mida ma sellessuhtes oskan soovitada on see, et uninstallid chrome, kustutad kõik sellega seonduvad kaustad ja failid ära (et vältida sätete taasennistumist kui re-installid) ning proovid uuesti installida, ehk default sätted teevad 'triki ära'.


ヽ༼ຈل͜ຈ༽ノ

 

RAISE YOUR DONGERS!

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd
Jälgi teemat sisse logides  

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.