Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...
Jälgi teemat sisse logides  

Oleks abi vaja!

Soovitatud postitused

Otsin siis abi nimelt mul oleks vaja Vip menud. Kui kellegil on tasuta anda palun võtke ühendust : [email:1l6reac7]EestiSurfPub@hotmail.com[/email:1l6reac7] . Hetkel teen endale surf serverit ning oleks veel mõnda head pluginit vaja. Kui keegi oskab midagi soovitada mis surf servule sobiks siis andke teada! Mul oleks vaja veel abi, näiteks all chati koha juures jookseb igasugust kirja serveri kohta jms, aga see on inglise keelne. Kuidas ma saaksin ümber tõlkida eesti keelde ? Samuti kui ma plugini peale viskan, siis all jookseb plugini kohta mingit teksti, see on ka inglise keelne... Näiteks bh-p plugini panin peale siis all jookseb vahest tekst, et serveril on bh-p peal aga seda inglise keeles... Oleks vaja abi kuidas muuta eesti keelseks kõike. Suht segane teks, aga kes aru sai ja oskab aidata siis igasugune abi kulub ära! Tänud!

 

Minu msn: [email:1l6reac7]EestiSurfPub@hotmail.com[/email:1l6reac7]

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Eem, tahaksin et näiteks tuleks vipil & Adminil vipmenu ette selline: Saab valida deagle endale & Pumba. Saab kõik granaadid. Saab armori algul kohe. Rohkem nagu polekski vaja :)

 

jh mul on selline olemas..

 

Kui oled huvitatud siis lisa MSNi: [email:3uispkl0]Twilight7Namer@hotmail.com[/email:3uispkl0]

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd
Jälgi teemat sisse logides  

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.