Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...
Jälgi teemat sisse logides  

Konkurss - Võitjale 5€

Soovitatud postitused

Hei kunstnikud, nokitsejad ja muud ägedad, korraldan võistluse parima avatari ja signatuuri peale.Nagu õeldud siis võitjale 5€ ja võitja töö läheb minu Avatariks, signatuuriks ja võimalik , et ka MSNi DP'ks [email:351mohaw]rewiwes@hotmail.com[/email:351mohaw]-ile.

Osalema on oodatud kõik , kes vähegi viitsivad midagi valmis nokitseda.Põhimõtteliselt annan vabad käed , aga mingisugused reeglid ja eelistused ikkagi paneksin paika.

 

 

Räägime siis avatarist.

 

Avatar peab olema 178x178 suurusega, võiks olla , et keskel on suurelt täht R, mingi 3D's vms, niisama R'i oskab igaüks kirjutada;) ,all võiks olla kirjas REwiwes, nagu mul hetkel , selle nokitsesin ise kiiruga valmis. Avatar peaks olema huvitav , kaasaegne ja silmapaistev.

 

 

Signatuuri suurust ma täpselt kirja ei pane, aga peab ikka jääma normaalsuurusesse.

Signatuuril peavad olema need 2 pilti:

 

http://www.upload.ee/image/1757941/seb.jpg

http://www.upload.ee/image/1757943/swedbank.jpg

 

Pilte peab muidugi väiksemaks tegema.Signatuuril peab kirjas olema: RS Gold , RS Botting , RS Accounts. Need siis kuidagi sinna ära paigutada kuhugi, veel peab kirjas olema minu nimi "REwiwes" ja MSN [email:351mohaw]REwiwes@hotmail.com[/email:351mohaw]. Rohkem nõudeid signatuurile pole , signatuur ei tohi olla igav jne.

 

 

Seletan veel juurde , et 5€ saab see kes teeb valmis MÕLEMAD , nii avatari kui ka signatuuri. Ootan neid 30. oktoobrini , aega on vähe , kes tahavad osaleda , need kiirustagu ;). Osalemine on vabatahtlik ja võitja töö valin siis 30 oktoobril õhtu paiku.

Kellel midagi arusaamatuks jäi või on küsimusi siis ühendust saab PMiga, MSN [email:351mohaw]rewiwes@hotmail.com[/email:351mohaw] ja siin samas.

 

 

Lisan: Oleks tore , et kui keegi võtab töö käsile ,siis kirjutab ka siia.Niimodi tean palju töid kokku võiks tulla :P , jätan endale õiguse jätta valimata töö , kui ükski mind ei rahulda.

~ Peace.

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Author of the topic Postitas
Postian juba sp, et selline just peabki olema nn avaldus kui sa tahad midagi : ) . Võtke eeskuju

Aga teen ise ka midagi kui insip tuleb.

[spoiler=Sigi]rewiwers_Sigg_copy.png

 

[spoiler=avatar]rewiwesavatar_copy.png

 

Koledad watermarkid peal kuna hiljuti just sain üle -.-

 

See avatari R ei meeldi eriti. Võiks kuidagi ilusam olla.Ja signatuuril ei meeldi eriti font millega REwiwes kirjutatud.

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP

[spoiler=Avatar]REwiwes.png

 

 

[spoiler=Signa]REwiwessigna.png

 

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd
Jälgi teemat sisse logides  

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.