Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Programmeerijate jutunurk

Soovitatud postitused

Külaline misterx
Wordpressiga selline mure, et välja logitud sessioonis ei näe peale index.php midagi. Küll aga sisse logitult näeb kõiki lehti, ilma et viskaks 404 errori. Milles võib probleem olla? Suhteliselt kiire asjaga :)

Ei oska nii küll midagi õelda... Proovi kõik pluginad ükshaaval disableida ja teemat vahetada, äkki aitab.

Jaga seda postitust

Postituse link

Teen JS harjutisi netis ja tekkis mingi imelik error asjas. Keegi rohkem oskaja äkki oskab aidata!

[spoiler=Kood]var balance = 20.97;

// Complete the condition in the ()s on line 4

if (balance > 10) {

// console.log() the balance minus 5 dollars

console.log(balance - 5);

} else {

// Just console.log() the balance

console.log("balance");

}

Peaks väljastama mulle siis 20.97-5 ... Kuid väljastab 15.96999999999. Ise ei taju enam :D

Ma pole geenius, paranda mind. Mu postitused on ainult minu arvamus.

Jaga seda postitust

Postituse link
Teen JS harjutisi netis ja tekkis mingi imelik error asjas. Keegi rohkem oskaja äkki oskab aidata!

[spoiler=Kood]var balance = 20.97;

// Complete the condition in the ()s on line 4

if (balance > 10) {

// console.log() the balance minus 5 dollars

console.log(balance - 5);

} else {

// Just console.log() the balance

console.log("balance");

}

Peaks väljastama mulle siis 20.97-5 ... Kuid väljastab 15.96999999999. Ise ei taju enam :D

20.97 on vast ümardatud (like 20.9699...). Kui tahad, et tulemus oleks ka ümardatud, tuleb mingi ümardaja funktsiooni kasutada. Võib-olla eksin.

prica_kommuun_s.png

Jaga seda postitust

Postituse link
Külaline misterx

http://stackoverflow.com/questions/11695618/dealing-with-float-precision-in-javascript

Tundub, et JS ei saa hästi ujukomaga arvudega hakkama.

EDIT: Üldiselt tuleks programeerimises kõik arvud, mis vähegi võimalik, hoida täisarvudena (ehk siis int). Antud juhul tundub tegemist olevat mingi rahasummaga, seega soovitan hoida summat sentidena, antud juhul 2097. sendid saad kätte modulo kaudu (2097 % 100) ja eurod või mis iganes rahaühiku jagamise teel (Math.floor(2097 / 100)).

Muudetud liikme misterx'i poolt

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

Eelmine aasta sai ka hästi väheke C++i 'maitstud'. Õppimine jäi pooleli millegi pärast.

Mama,just killed a man, put a gun against his head, pulled my trigger, now he's dead,

Jaga seda postitust

Postituse link
Külaline misterx

Kõik on nii keeruliseks tehtud & midagi perse keerata on nii lihtne. Ootan juba aega, kui Rusti esimene release tuleb, saab ehk hoopis sellega tegeleda.

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

Mis imeloom see on?

Mama,just killed a man, put a gun against his head, pulled my trigger, now he's dead,

Jaga seda postitust

Postituse link
Kõik on nii keeruliseks tehtud & midagi perse keerata on nii lihtne. Ootan juba aega, kui Rusti esimene release tuleb, saab ehk hoopis sellega tegeleda.

:D Mis seal nii väga keerulist on? GUI-ga töötades võib asi tõesti segamini minna, kuid muidu ei peaks küll ju probleeme olema.

Signa.png

Jaga seda postitust

Postituse link
Garbage collectionit ei ole, pointerid jmt.

Amen! Ruby, Java, etc. FTW :)

C++ on täiesti kasutusel olev keel, kuid ei mõista koole, kes õpetavad seda esmakursuslastele... hirmutab ju inimesed ära. Koolis käies ma lihtsalt vedelesin selle tunni ajal (sain vist 3, kui õieti mäletan, -- mitte millegi tegemise eest). Ma teadsin, et ma seda kunagi ei vaja ja ei hakka oma pead (praegu vähemalt) vaevama. Olen spetsialiseerunud teisele keelele. Eestis on üldse vähe turgu C++'le.. pigem Java.

Aga minu respekt neile, kes seda keelt valdavad.

EDIT: GUI'd ei progeta enamasti toorelt, s.t. kasutatakse ikkagi GUI-tegemise programmi ja pärast vajadusel susserdatakse genereeritud koodis, ehk pole seal midagi jube rasket.

EDIT#2: [misterx], tänud Rust'i viite eest. Esimest korda kuulen sellest.

Muudetud liikme Lorrez'i poolt

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

Out of curiosity, leidub siin foorumis kedagi kes Ruby on Rails'i ja HAML'i valdab?

Jaga seda postitust

Postituse link
Külaline misterx

Kes veel ei tea, siis alanud on informaatikaolümpiaadi lahtine voor, st. igaüks saab osaleda. Ise kasutan lahendamiseks esimset korda C++. Kellegil mingeid küsimusi, probleeme tekib, küsige, aitan nii palju kui oskan/tohin.

EDIT: prog.offline.ee on aadress ;)

Muudetud liikme misterx'i poolt

Jaga seda postitust

Postituse link
Külaline .Siim.
Kes veel ei tea, siis alanud on informaatikaolümpiaadi lahtine voor, st. igaüks saab osaleda. Ise kasutan lahendamiseks esimset korda C++. Kellegil mingeid küsimusi, probleeme tekib, küsige, aitan nii palju kui oskan/tohin.

EDIT: prog.offline.ee on aadress ;)

Ah kurat vaatasin kuupäeva valesti :D või on veel võimalust ?

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP

Proovisin ka seda olümpiaadi õigel ajal teha, programm ei võtnud mu faili vastu lol. Tegin Visual Basicus, ei teadnud ka õieti mis faili pidi saatma :D

Jaga seda postitust

Postituse link
Külaline .Siim.

Siit foorumist vist kedagi pole kes kuuluks Microsoft Tudengite Programmi ?, Siin vist polegi tudengeid kes õppiks IT ? Ma ise muidu kuulun sinna.

Jaga seda postitust

Postituse link

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd

• Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.