Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...
Jälgi teemat sisse logides  

Paar ideed, mida tõsisemalt võtta.

Soovitatud postitused

Äkki hoopis Vahvli Teamspeak?

Ning Ventrilo? Ventrilo 2.1.4 ning ka uuemale versioonile.

Ma tegelikult leian, et Vahvlil on mõttetu panna üles oma TeamSpeak. Reeglina sellised üritused failivad alati lõppkokkuvõttes. Nähtud küll neid "foorumiservereid". Küll aga hostib http://www.rps.ee juba aasta aega Ventrilo 2.1.4 servereid, mis on ka Eesti kõige populaarsemad ja suurima kasutajaskonnaga. Kodulehelt (http://www.rps.ee) on üleval ülitäpne Ventrilo kasutusjuhend, selle allalaadimislink ning ka fix Windows 7 kasutajatele. Vendis on adminid, kellelt küsides on võimalik saada ka oma kanaleid. Paraku Ventrilo 2.1.4 kasutajaskond on niivõrd kokku kuivanud, et Eestis on vaid mõni üksik vent veel üleval ja neiski pole enam rahvast (95% Eesti vendirahvast on meie kahes vendis).

 

Lisaks Ventrilole on nüüd juba 10 päeva üleval olnud RPS.EE TeamSpeak 3 server, mille kasutajaskond kasvab iga päevaga. Kuna Vahvel.Net on üsna suure kasutajaskonnaga, siis ma arvan, et me võiksime pakkuda välja diili, kus Vahvel.Net saab meie TS3 serverisse mitu administraatorit panna. Meie eesmärk ongi tuua just selliste kommuunide kasutajad oma serveritesse, kuna ainult meie saame tagada nende serverite igavese ülevaloleku (Ventrilod on online juba üle aasta ning juurde oleme lihtsalt lisanud ka TeamSpeaki serveri).

 

Täpsema info leiavad kõik aadressilt http://www.rps.ee. Tegemist ongi kommuuniga, mis vähemalt hetkel on ennast keskendanud ainult Eesti rahvale TS3 ja Ventrilo võimaluste tutvustamisega ning seega on tegemist puhtalt non-profit organisatsiooniga :)

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP
Vahvlise sisene chat oleks isegi väga hea.

 

Facebook style chat!!!!!

http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=267506

 

Kas seda teostatakse ka või ei? :D

Foorumi lintsentsiga saaks sealt selle plugini alla laadida.

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd
Jälgi teemat sisse logides  

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.