Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...
Jälgi teemat sisse logides  

Küsimus

Soovitatud postitused

Emaplaadi siini, kui on AGP siis pead ka ostma AGP videokaardi, kui on aga veidigi uuem emaplaat, millel on PCI-E siis tuleb osta juba PCI-E kaart, mis on igaljuhul kiirem, kui vana AGP siiniga videokaart.

Teiseks tuleks vaadata oma protsessorit, et too liiga lahjaks ja piduriks ei jää, mingit võimsat videokaarti pole mõtet uhada, kui endal on ühetuumaline celeron protsessor.

Samuti võiks ka RAM'i olemasolu vaadata, enam päris 1GB välja ei vea, uuemad mängud söövad seda rammi nagu juustu, seega miinimumnõudluseks võiks juba 2GB võtta.

 

Kui sa suudad Everesti või mingi teise programmiga, mis näitab sinu arvuti andmeid, ning ütleksid hinnaklassi, siis suudaksime sulle parima videokaardi leida, kui sul on AGP siin, siis leiame sulle kasutatud videokaardi, kuna uusi enam ei toodeta.


azddaz

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd
Jälgi teemat sisse logides  

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.