Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...
Jälgi teemat sisse logides  

Teemad

Soovitatud postitused

Tere, mina olen bomboa foorumist http://www.kaalukad.eu ja ma olen siin foorumis üsna uus ja selle lühikese aja jooksul olen tähele pannud, et absoluutselt iga uus teema, mis tehakse pärast mõne aja möödumist juba suletakse mõne moderaatori poolt. Olles ise veetnud pea 3 aastat kaalukad.eu foorumis ja kolides siia üle olen ma täheldanud, et vaadates kui korralik on selle foorumi kasutajaskond ei oleks vajadust igat teemat sulgeda, ka siis, kui mõni inimene on näiteks abi küsides on vastuse kätte saanud. Seda sellepärast, et kunagi hiljem võib tulla sama inimene taolist probleemiga ja ei taha uut teemat teha ja sooviks postitada sellese samasse teemasse, aga ei saa, kuna moderaatorid on juba sulgenud selle teema. Kaalukate foorumites igatahes selline taktika töötab niiet ma ei näe põhjust, miks peaks ka siin nii olema.

 

 

Chees,

bomboa

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Author of the topic Postitas

Olen ka täheldanud, et selle foorumis kasutajaskond on äärmiselt noor. Toome näiteks: Shine - vanust tüdrukul kõigest 9 ja lastud juba klavitatuuri taha nuppe vajutama. Soovitaksin sul veel paar aastat nukkudega mängida, Shine

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP

Vastus sellele, miks teemad suletakse on: Trollimine/spämmimine. Mingistel spämmeritel on kombeks väga vanad teemad üles tõsta, postitades sinna midagi idiootset või korrates eelmiste postitajate sõnu.

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Külaline
This topic is now closed to further replies.
Jälgi teemat sisse logides  

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.