Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...
Jälgi teemat sisse logides  

M: Kasutaja [Atk 45/Str 85/Def 45/Cb 77]

Soovitatud postitused

Olen siiski teine omanik, võitsin loosimisest. Kasutaja saamisel oli kasutajal email&recover peal, esimene omanik andis õiged andmed ja selle kaudu sain email&recover maha. Panin emailiks enda email. Ostja soovil võin anda emaililt koodi anda, kui üritab emaili ära muuta. Saate üht faili endale tehingu ajal, kus sisaldab absoluutselt kõik informatsiooni kasutajast kohta. Garanteerin, et 100% õiged informatsioonid.

Kasutaja nimi sisaldab eestimaist, ei sisalda numbrilist. Rohkem infot te ei saa, saate siis, kui olete kindel ostja.

Kasutajast pildid:

loginscreen.png

quest.png

statsjacombat.png

Seega alustagem hinna pakkumist ja head ostmist! :)

Minu MSN on [email:1gpzojn5]martin@prica.eu[/email:1gpzojn5].

prica_kommuun_s.png

Jaga seda postitust

Postituse link
Author of the topic Postitas

Minul on ka õiged kasutaja andmed, seega ma ei näe sellel pointi, et miks ta peaks tagasi võtma. Siis loogiline, et mina ja Lime saaksime selle kasutaja tagasi võtta, aga ma olen väga kindel, et Lime ei hakka selle kasutaja tagasi võtma.

No, kui kasutaja võetakse ära, siis ostja saab tagasi võtta ka.

prica_kommuun_s.png

Jaga seda postitust

Postituse link

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd
Jälgi teemat sisse logides  

• Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.