Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...
Jälgi teemat sisse logides  

M:Müün pinne

Soovitatud postitused

Ärge ostke talt. Addisin ta. Ütles, et müüb pini. Lubas ette anda. Siis ütlesin oma kasutaja nime: jakedoom- siis kohe ütles ffs sa see scammer sulle ma küll ette ei anna, lasid 6m mult üle. Ma siis ütlesin, et ma olen uus omanik.. pmisin talle siin ja tüüp ütles bai bai. Raudselt üritab üle lasta. Hoiatan. Ja kui mm kasutate siis tasuta, sest nagunii annab ta vale pini ja maksate ainult mm kulu...


oxford3copywp2.jpg

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Kahtlane...küsis parooli..ma ütlesin, et teeme nii, et ma saadan lingi...jne...ta algul ei teadnud sellest midagi..siis saasin lingi..ta lambist küsis jälle mu kasutaja nime...(sedsa sai näha sealsamas üleval nurgas)...ja siis lambist logis välja msn-st..(blockis arvatavasti :D)

 

Mees, sa said omangut! :)


Watch your thoughts, for they become words. Choose your words, for they become actions. Understand your actions, for they become habits. Study your habits, for they will become your character. Develop your character, for it becomes your destiny.

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Külaline
This topic is now closed to further replies.
Jälgi teemat sisse logides  

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.