Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...
Jälgi teemat sisse logides  

M: Teen Fire Keepi

Soovitatud postitused

VIP

Kuna olin rsist pikka aega quited ja sain vahepeal scammi , otsustasin et hakkan nüüd fire keepe tegema.

 

Vajalikud asjad mida vaja: full guthan , glory/fury , ranger/dragon boots , barrows gloves (soovitatav) , obby/skill cape , 3k bolt racke

 

Inventory peaks koosnema: Karils X bow, black d´hide legs & body/ karlis legs & body, 4 saradomin brew, 4 ranger pots, 17 supper restore potions.

 

Soovitatavad levelid:

Attack: 85+

Strength: 85+

Defence: 85+

HP: -

Ranged: 75+

Prayer: 60/70+

 

HIND RS RAHAS: 5M

HIND PÄRIS RAHAS: 150.-

 

Võtab aega olenevalt 2-3hr ;)

 

Tegin ühele sõbrale keebi kuid tal siin kasutajat pole :D

 

keepforfriendkl3.png

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

esiteks see pilt mis on sul seal, ei ole tehtud guthansiga, nii et miks siis nüüd kah ranged only ei tee? ja natuke equip kohta kah:

 

Vajalikud asjad mida vaja: full guthan , glory/fury (glory on kasutu, kui fury pole võimalik siis tuleks kasutada holy symbolit) , ranger/dragon boots (dragon boots ei ole samuti eriti vajalik, pigem snakeskin boots kui ei jõua ranger bootse osta) , barrows gloves (soovitatav) , obby/skill cape (tavaline skillcape on mõttetu kuna see ei anna pray boonust ja obby capest on parem god cloak mis ammy pray boonust) , 3k bolt racke

 

tundub rohkem nagu oled võtnud kuskilt suvalise pildi ja selle siia üles pannud, ise teadmata kuidas firecape isegi tehakse.

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Külaline
This topic is now closed to further replies.
Jälgi teemat sisse logides  

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.