Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...
Jälgi teemat sisse logides  

M: Lvl 59 F2p pure

Soovitatud postitused

Tere.

 

Kuna suvel ajateenistusse minek, siis mõtlesin et paneks sellise kasutaja müüki, sest kes teab kas peale ajanteenistust on tahtmine enam mängida või ei. Kiiret ei ole müümisega kuhugi ning kui mingit normaalset pakkumist ei tule, siis lihtsalt ei müü. Puresid teen täiesti for fun endale, ise pkada ei oska ning olen rohkem skiller tüüpi inimene.

 

Accist siis lähemalt : Kõik tokenid on alles mis dungiga saanud on, peaks olema ming 250k kanti. Salasõnasid on ainult olnud 1 ning see tähendab, et kui müün siis lähen kindla peale välja. See mu teine pure, esimese pure mis tegin oli :R3lv. Selle müüsin välismaalasele 2 aastat tagasi ning siiamaani mängib ning väga rahul. Blackmarke 0. Pank vb 100k, kuna pole sellega raha teinud.

 

 

2e4lu0l.png

 

2nrnjir.png

 

 

 

Müük: Pakkuda võite nii Eurosid kui ka äkki mingeid ilusaid skillereid.

Kasuatajat on bottitud, kuid mitte kõik. Kuid sellepärast ei hakka ma hinda langetama(kuigi A/W ei ole pandud), kuna võin samas öelda ka et legit tehtud, aga ei hakka valetama..Bottitud on normaalsuse piires ning kasutatud oma õpitud ja katsetatud nippe millega võin garanteerida, et banni võimalus väga minimaalne.

 

Muidu päikest teile :)

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Author of the topic Postitas

to J4nx algul kaalusin su puret aga ma ikka otsutasin et mis mõttetga vahetada kui ma pole üldse PVP inimene..aga tänud pakkumast :)

to Chase, 10 euri võtan arvesse, aga skiller muidu väga kena, aga kuna sa teine omanik siis ma ei saa seda vastu võtta, sa võid küll väita et kindel värk, aga kas ta 2 aasta pärast ka kindel on? Minujaoks ei ole. Tänud pakumast :)

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd
Jälgi teemat sisse logides  

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.