Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...
Jälgi teemat sisse logides  

Tasuta töö!!! Asjad saad omale!!

Soovitatud postitused

Pakun siis tööd mining guildis vedajana..(kaevan coal oresid)...ored saad omale tänu sellele kuna vajan ainult lvleid! .... mining siis peaks olema 60 et sinna sisse saada.... kui võtad töö vastu lisa msn [email:3nznp8r2]as_1238@hotmail.com[/email:3nznp8r2]

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

dude kasuta al kahridis 3 kõrvuti asetsevat ironit või kui oled p2p siis kõrbes bandid campist lõunasse jäävat mining kohta ja kaevanda sealt granitet ja dropi need maha(water skinne ei ole seal olles vaja)


[/i]

 

Leien scammerite andmeid teie jaoks rs raha eest pm me

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
kui oled p2p siis kõrbes bandid campist lõunasse jäävat mining kohta ja kaevanda sealt granitet ja dropi need maha(water skinne ei ole seal olles vaja)

Sa eksid. Nüüd läheb waterskinne vaja. Imo suht ammu juba... Aga ise soovitaksin rimmingtonis ironit kaevandada. Ja siia orjale anda tasuta iron ore. Rimmingtonis peaks 4-5 kivi olema.


oxford3copywp2.jpg

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Külaline
This topic is now closed to further replies.
Jälgi teemat sisse logides  

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.