Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...
  • 0
Jälgi teemat sisse logides  

Ordi AL51 probla

Küsimus

sain uue emaplaadi lenovole , ordi al51 ja lenovo 3000 c100 omad peaaegu ühesugused .. aga noh selline jama et pilti ette ei võta , kõik tuled jms värk töötab korralikult , aga pilti ette ei tule , otsisin siis abi , leidsin kuskult , et peab kuumaõhupüstoliga video chipi korralikuklt kuumaks ajama , endal pole kuumaõhupüstolit , proovisin siis teist varianti : emaplaat ahju ... selle tegin ära , lasin tal seista ahjus 10 minutit peale kuumutamist , kui ta korpuse sisse panin jne siis alguses ei tahtnud power on t66data , l6puks hakkas , aga enam CPU kuumaks ei läind ja kõvaketas liikuma ei hakkand .. lõpuks hakkas , aga midagi ei muutunud , pilti ikka ette ei tule , läksin närvi , viskasin selle kotti ja ei viitsind enam täna , nüüd mõtlesin , et äkki saab ntx videot välksiga pealt kuumutada , ehk hakkab siis tööle ?


40546.png

NEE48x

46.22.208.201:27017

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

2 vastust sellele küsimusele

Soovitatud postitused

  • 0

tavaliselt, kui ordidel midagi on, siis ei saa sa seda kunagi tööle. Ordi al51 on tegelikult Compal AL51. sellisele mudelile on identseid mudeleid palju nagu CL50.

isiklikult võin õelda , et sellel mudel, just compalil ja clevo toodangul, emaplaadil videokiibiga jama on, siis seda sa enam korda ei saa.

 

muidugi võid üritada ühendustele kuuma anda + kiibile aga edu see ei anna.

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd
Jälgi teemat sisse logides  

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.