Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...
  • 0
Jälgi teemat sisse logides  

Suurem probleem .

Küsimus

Tere !

 

Minul on siis selline mure , et andsin ühele tüübile passi jne . ning ütlesin et maksan 100 kui teeb mu fishingu 80 mis oli 72 .

No ja siis tulen koju . hommikul vaatan et fishing 80 ilusti ja kui hakkasin natukene hiljem sisselogima siis ütles et on banned , läksin siis sinna appeal offence ja vaatasin et põhjus oli botting ja permamently bann . sinna appeali tabelisse oli kirjutatud plz give me accout back ..... :S , ja enam ma seda tagasi vist ei saa ..

 

aga kui teie teate midagi , et kuidas tagasi saada siis postidage siia kuidas ja mis , kui jääb mulle arusaamatuks siis lisame msn-i ja vaatame äkki saame lahendatud :)

 

Kes aitab unbanni minul saada saab minu teise runescape kasutaja endale mille statsid on : att 40 , str 58 , def 1 , range 73 , mage 26 , hp 64 , mining 4 ja combat 52 .

 

Ootused minult .


Raaainer.gif

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

6 vastust sellele küsimusele

Soovitatud postitused

  • 0
Author of the topic Postitas

:/ , noo ma ei tea , seal oli et on ennem ka botitud ja siis olin aastabanni saanud , aga ma polnud banned ja 08 jan. 2011 peaks alles see aastane läbi saama

ma ei tea siis on midagi väga valesti .


Raaainer.gif

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd
Jälgi teemat sisse logides  

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.