Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...
Jälgi teemat sisse logides  

O: Ostan mils sollide eest

Soovitatud postitused

Kuna sul on 0 tehingut, siis ma ei annaks sulle mille ette, aga müüks sulle mille küll.

 

Kui palju.. Seda ma ei saa hetkel öelda, kuna rate.ee võtab nii palju vahelt, siis ma ei saa hetkel täpselt öelda, aga umbes (500sol).. Ehk siis ma saaksin neist panka kanda vblla 475 sol ja ma täpselt ei tea, kui palju see raha on.. Igal juhul võib edasi ise arvutada, kui see tuleb alla 1000kr, siis jaga arv 25-ga ning saad millide arvu, kui aga tuleb üle 1000kr, siis jaga arv 20-ga ja saad millide arvu. Ehk siis kui ostad 50m+, siis saad 20kr/mil, kui vähem, siis 25kr/mil.

 

Aga ütlen veel kord, et coinse siiski ette ei anna.


Watch your thoughts, for they become words. Choose your words, for they become actions. Understand your actions, for they become habits. Study your habits, for they will become your character. Develop your character, for it becomes your destiny.

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Külaline
This topic is now closed to further replies.
Jälgi teemat sisse logides  

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.