Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...
Jälgi teemat sisse logides  

Tv - abi vaja

Soovitatud postitused

Mul selline jama siis, et kui kirjutan mõne filmi plaadile ja panen supakad ka sinna, siis dvd makiga vaadates tulevad supakad elu kahtlased tv-s, nagu kui on pikem lause, siis ei näita kõike ja suht kiirelt kaovad ära ka ekraanilt, üldse nii halvasti on seal.

Tahaks nii, nagu õiged filmid näitavad supakaid, ilusti valge kiri jne. Ma ei tea kas saite aru, aga kes sai ja oskab aidata, siis aidake . :D

 

Aitäh

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

No räägime siis millise DVD-mängijaga tegu, seaded on mängijas läbi vaadatud?

Kuskil peab olema koht, kus saab valida subtiitrite värke, radu jne, mul kunagi oli üks Philipsi oma, sellel oli igatahes nii, et lükkasid plaadi sisse ja siis sai valida subtiitrite radu jne.. Puldist otsi mingi Menu nupp vms ülesse ja uuri-puuri.

 

E: Muidu DVD mängija ikka toetab seda subtiitri faililaiendit? nt .srt, .txt jms, uuri seda ka igaksjuhuks, võibolla ei toeta, siis peab ümber konvertima programmiga. Samuti film-subtiiter on omavahel sünkroonis arvutis vaadates?


azddaz

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd
Jälgi teemat sisse logides  

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.