Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...
Jälgi teemat sisse logides  

O:Runescape kasutajaid kus oleks peal mingi võimsam summa raha

Soovitatud postitused

Huvi mõttes võin pakkuda oma kasutajat Magus_Miku kui teed korraliku pakkumise. Kasutaja on aastast 2003 minu oma olnud ja peal on 2 santat + pangas palju nodi ja paarkend milli veel rahas ja asjades.

 

Kui umbes ütled missuguse pakkumise oled nõus välja käima sellise korraliku kasutaja eest siis võin isegi maha müüa, sest pole paar kuud mänginud ja olen juba ennegi 100 korda quited olnud ning pealegi pole ülikooli kõrvalt aega tegeleda mängimisega.

 

Anna siis teada, kui oled huvitatud teen pilte questidest ja pangast. (300QP oli umbes ja viimati vaatasin siis oli panga seis umbes 250m, kuid nüüd on santade hinnad veidi langenud).

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
wind sa saaks lebolt d0x.me/vb selleeest umb 1k+ eesti raha .

 

ei tea seda lehte ja ei müü, kui olen 100% kindel, et on turvaline tehing... tean et saaksin kuskilt mujalt välismaa linkidelt kindlasti 1k juba rahasumma eest mis mul kasutaja peal on ja samapalju kasutaja enda eest. Ei ole kippunud väga kasutajat müüma, sest kerge on scammi saada ja kasutajast üldse ilma jääda.

 

Teen täna õhtul või homme mõned pildid ka ja panen müüki ning vaatan palju ta eest Eesti turul kõigpealt saaksin ja siis otsustan kas müüa või mitte . (Pealegi mulle ju kahju ei teeks kui ei müü, sest niguinii ta võib minu pärast 2 aastat veel seista, sest niikaua on veel ülikooli lõpuni aega ja santa hinnad tõusevad niguinii lakke selle ajaga)

 

Minujaoks on asjal ka suur sentimentaalne väärtus, tohutud tunnid sinna alla läinud jne.... Aga eks paistab kas läheb müügiks või mitte

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
see pole scamming muideks see old fjforum.org vana hackerite foorum nyyd uus sait kus ei ole hackimist :D

 

mida sa topid enda nime igale poole?

 

soz for ot

 

kui aga mõni mode satub siia siis paluks warni in zinele, nh samas ise kh panin ot, võib mulle kh siis panna

 

 

aga peab kindlalt olema muidu 100m+ bank?

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd
Jälgi teemat sisse logides  

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.