Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...
Jälgi teemat sisse logides  

Ostan/orjan pin!!

Soovitatud postitused

VIP

Tere, mul oleks siis selline plaan, et keegi hea inimene annaks mulle pin, et ma saaks oma kasutajaga pure esse bottida, muidugi ei plaani ma seda pin-i tasuta saada vaid olen nõus andma 50% teenitud tulust pini andjale. Et mul nagu plaan selline, et kui rwt tagasi tuleb annan poole botitud rahast pini andjale. Botiksin päevas kuskil 15-16h seega peaks päevas teenima kuskil 1,8-2m, pini andja saab seega kuskil 1m päevas. Pini andja valib ise kas ta tahab raha saada siis kui tuleb rwt tagasi, mis peaks kuulduste kohaselt olema 14. jan. või siis teeme mebu aja lõpuni. Aga ütlen, et peale 14. jan ma arvatavasti ei boti 15h päevas, peale seda vähem.

 

Kindlasti tekki teil küsimus: " AGA MIS KURAT SIIS SAAB KUI RWT EI TULEGI TAGASI .:O!?!?!?!?!!?"

 

VAT SIIS MA ANNAN ACCI LIHTSALT TEILE JA JÄÄN ISE PIKA NINAGA ;)!!!

 

Palun ärge hakake siin spammima, et hea idiootne mõte sul vms....Kui pole soovi, ära postita.

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
SUPERVIP

kui aus olla, siis mõte iseeneset polegi nii paha ja tehinguid on sul ka päris piisavalt, et mitte üle lasta, aga mul tekis üks küsimus veel - 15h / per day bottida on üsnagi riskantne ja mis juhtub kui sa banni saad? sellessuhtes kõik peaks läbi mõtlema, muidu - hea mõte.

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Külaline
This topic is now closed to further replies.
Jälgi teemat sisse logides  

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.