Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...
Jälgi teemat sisse logides  

TASUTA veebiruum, venti kanalid, e-mailid

Soovitatud postitused

Kindlasti nii mõnigi on näinud erinevaid .rps.ee lõpuga lehti. Neid pakubki RPS.EE tasuta alates detsembrikuust ainult Counter-Strike'ga seotud (AMXBansid, klannide/serverite kodulehed, FastDL jm) lehtede jaoks. Iga alamdomeeniga saab kaasa FTP-kasutaja ning ühe MySQL andmebaasi koos MySQL paneeliga aadressil http://rps.ee/phpmyadmin. Igal alamdomeenil on kõvakettaruumi 300mb ning piiramatu andmeedastusmaht. Soovi korral võtke minuga ühendust MSNis [oggyslayer@msn.com] või Steamis [sitaimeja]. NB! Meie anname ainult veebiruumi. Igasugused kodulehed peate alamdomeenile ise peale panema/tegema.

 

Soovi korral saab ka [email:1i3h8ztt]nimi@rps.ee[/email:1i3h8ztt] meiliaadressi.

 

Samuti pakume kanaleid meie Ventrilo serverisse, mille IP on 217.146.67.82 ning Port: 1337. Meie Ventrilo serveris saab korraga olla maksimaalselt 200 kasutajat, seega mingeid ühendumisprobleeme kindlasti ei tule. Kanalisoovi korral joinige #rps.ee kanaliga @ QuakeNet ning uurige sealt edasi või siis võtke minuga ühendust.


signatuur.png

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Külaline
This topic is now closed to further replies.
Jälgi teemat sisse logides  

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.