Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...
Jälgi teemat sisse logides  

Küsimus.

Soovitatud postitused

Küsimus oleks selles, et kui mu kasutaja sai scammed...

Inimene vahetas maili ära sellel...

Esiteks sooviks teada kuidas, kui ta ei tea minu maili.

2 küsimus on , et kuidas ma saaks vahetada tagasi enda maili kui ma ei tea tema maili ?

Jaga seda postitust

Postituse link

pmst kui recoverid kasutaja ja paned recover stolen password vms siis tavaliselt läheb maha see email, mis on peal ...ja kui ta juba maas siis saad kohe ka oma emaili peale panna . või siis saad kasutja tagasi ja paned oma emaili peale, kuigi see vana email mida sa ei tea on kah peale siis sinu oma läheb peale 14 päeva pärast.

Jaga seda postitust

Postituse link
pmst kui recoverid kasutaja ja paned recover stolen password vms siis tavaliselt läheb maha see email, mis on peal ...ja kui ta juba maas siis saad kohe ka oma emaili peale panna . või siis saad kasutja tagasi ja paned oma emaili peale, kuigi see vana email mida sa ei tea on kah peale siis sinu oma läheb peale 14 päeva pärast.

Really bullshit...

Ei lähe maha kui recovery teed. Sealt E-maili setingutest sai kuidagi teada vana e-maili. Enam ei mäleta kuidas, kuid vaata rsbotis või guugleda.

1oosox.jpg

Jaga seda postitust

Postituse link
Really bullshit...

Ei lähe maha kui recovery teed. Sealt E-maili setingutest sai kuidagi teada vana e-maili. Enam ei mäleta kuidas, kuid vaata rsbotis või guugleda.

Vana emaili nüüd küll kuskilt ei saa teada ja mis ta isegi teeb selle emailiga, kui saab teada ? ligipääs emailie nagunii ju puudub .. suht paska ikka toodad...ja kõige hullem asja juures on see, et sa ise rahumeeli usud seda...homo...

Jaga seda postitust

Postituse link

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd
Jälgi teemat sisse logides  

• Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.