Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...
Jälgi teemat sisse logides  

Warcraft 3: Frozen Throne RPG Garenas

Soovitatud postitused

Author of the topic Postitas
ära tee ennast lolliks :D

 

aga endale FT ei istu :/

 

 

mulle kah algul ei meeldinud kuid kui ma kuulsin midagi DoTa -st siis tõmbasin garena et seda netis mängida... siis vaatasin niisama game roome seal ja siis leidsin Europe RPG room 02... vaatasin veits ringi ja leidsin sealt julmalt neid mänge.... siis aint pelasin neid eri mappe


Chuck_Raadik.png

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Author of the topic Postitas

eriti pole garenas mõtet dotat mängida nendega keda sa otseselt ei tea. Alati tahavad all pick modi ja see on ebaaus ja mõttetu. all random on pmst unustatud garenas.

 

Ja kui nad hakkavad pähe saama kohe quitivad. Kurat ma tegin sõbraga kes mängib minust umbes mingi 15-25% halvemini 4 boti+ 1 tugevama sõbra(mingi 60% parem kui mina) vastu ära. Mängu algus ei otsusta midagi, noh aint siis kui tuleb tõesti väga tugev hero vastasele, näiteks murloc,drow ranger, spirit breaker või faceless void.

 

Ise eelistan gyrocopterit( ulti upgrade+refresh orb owns), lycanit ja templar assassinint, vahel ka miranda nightshadet.


Chuck_Raadik.png

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Author of the topic Postitas

umm, kui -ar gamemode panna siis support herodele tuleks teha võimalikult hea damage+attack speed, kuna enamusel neil on elustavad oskused.

 

Ise mängisin eile seda lannis, 2v3(mina sõbraga VS mu vend, teine sõber ja idioot), ilusti sai tehtud. Nad said pähe kuna nende tiimis oli idioot(pmst ei oskagi mängida, passib baasis kuni mõikab midagi ja siis kui ründesse läheb sureb. Tüüp ei arene lihtsalt kolme aastagagi. Muidu mängin mina enda venna asemel nende tiimis ja saame haledalt pähe kuna see idioot sureb alati esimesena ja söödab ette.


Chuck_Raadik.png

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd
Jälgi teemat sisse logides  

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.