Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...
Jälgi teemat sisse logides  

Abi vaja dungeoneerinuga.

Soovitatud postitused

Olen lugenud igasugu õpetusi ja muud cräppi, siiski ei tea, olen loll või milles asi kuid ma ei mõista seda skilli kohe mitte.

Ehk keegi prooviks paremini mulle ära seletada, hetkel level 6 dungeoneering.

Mida, miks, kuidas.


cmk_.jpg

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP

On ja raske seletada ;) Endal oli alguses sama. ma alustasin nädal ja pool tagasi vist dungi. Enne toda üritasin igaltpoolt uurida jne, midagi ikka aru ei saanud. Pmst 1-7 tegin ära mingi üksinda kuidagi vigurdades.. aga siis sai villand kah.

Järgmisel päeval tuli isu tagasi ja siis nägin alles seda ringi ja "Open Party Interface" +sain teada , et Complexity tuleks hoida koguaeg 6, muidu mõttetu xp ja floore teed niipalju ära, kui saad. siis vajutad Reset ja hakkad uuesti algusest.[ära korda floore(kus on linnuke ees)] Seda kõike teed sa prestige pärast.. Mida suurem prestige, seda suurem xp. Ära kunagi Reseti siis, kui sul on mõned floorid tegemata.

Passid algused F2p w7 ja vaatad, kes karjuvad näiteks "F1-F7", saadad trade ja nad saadavad sulle invite, saad tiimi = rohkem xp ja kiirem :)

Ma ise kah algaja :)

Ise tehes saad küllap veelgi targemaks ;)

 

Lisa ingame, kui küsimusi on -- Absinth Y


I see the truth an I feel the lies

But so many different views in so many different eyes

Make us paralysed, where all so hypnotized

From all the fluorides and chem. trails up in the skies

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP

Kui sa ei saanud tema jutust aru, siis kopeerin ühe teksti ühe clani foorumist. Olen üpris kindel et sa hakkad aru saama.

 

Oleks vist ammu juba pidanud siia selle kohta midagi kirjutama aga... enamus slackivad anyway ju?

 

Anyway... Skill on nagu minigame (rabble rabble rabble!) point on selles, et tuleb läbi teha floore, mis sisaldavad kollide tapmisi, puslesid ja värke, iga floor lõppeb siis kui on boss tapetud ja 'end-dungeon' valitud.

Päris tuim flooride läbimine see ka ei ole (mitte et neid saakski tuimalt läbida) vaid selleks et võimalikult palju xp saada tuleb läbi korra läbi teha kõik floorid ja siis 'resetida', see tagab selle, et prestige, mis mõjutab väga palju xp saamist, oleks maksimum.

 

Tier näitab selle eseme 'taset', üldiselt on need ühest kuni üheteistkõmneni, kuid seda viimast ei saa ise teha, võib ainult bossi dropidest saada, samuti pole kõik tier 11 asjad veel väljas, spear näiteks. Loodetavasti tulevad need uute flooride ja asjadega :)

 

Suurima koguse xp saab loomulikult suurematelt flooridelt, aga prestige tõttu tuleb läbi teha ka väiksemad. Enamasti tehakse 1-25 või isegi 1-29 väikese mapiga võimalikult kiirelt läbi (rushitakse), 30+ suure mapiga.

Mõned panevad ka complexity 1 või 5:3 vms, et madalamad floorid kiiremini tehtud saaks, sellisel juhul praktiliselt xp ei saagi.

 

Üldiselt oleneb suht palju tiimist kuidas seal värki tehakse ja tiim on äärmiselt tähtis, solodes on xp vahe ikka märgatav (solodes saab ainult small 1:1 mapi teha). Samas leidub parajalt inimesi, kes ei ole just kuigi koostöö valmis, paljud lahkuvad kohe kui surevad alguses jms... Et jah, kui tiimite suvakatega tuleb kannatlik olla, ilma hea liidrita võib ka parimatel see otsa saada tho... Parim xp on loomulikult 5:5 (*mängijate arv* : *mitmele mõeldud map*). Mapi suurust ja raskust (difficulty / see *:* värk) saab valida tiimi liider enne mängu alustamist, kui just ei solota :P

Tiimi annab otsida w117 ja foorumist võib ka leidavist...

 

Bindida tasub kindlasti Pro... Spear (p++), kuna sellel on kõik attack styled ja ega poison ka paha ei tee, teisena võib bindida Pro.. Platebody, parem def kui primal legsidel. Pro/Sagi arrowid tulevad ka ikka abiks vahetevahel. Runedl/arrowitel on oma bindimise slot, st et ei võta

 

Kuna vahest on vaja pote teha ja kellel ikka meeles mis pot mis skilli boostib, siis:

  • Gatherer - Sagewort/Wormwood/Winter + Red moss -- Woodcutting, Mining, Fishing[/*:m:1cf3ml8m]
  • Artisan - Valerian/Megabane/Lycopus + Red moss ----- Smith, Craft, Fletch, Cons, Fm[/*:m:1cf3ml8m]
  • Naturalist - Sagewort/Wormwood/Winter + Claw ------ Cook, Farm, Herb, Rc[/*:m:1cf3ml8m]
  • Survivalist - Valerian/Megabane/Lycopus + Whiskey -- Agility, Thiev, Sum, Slayer[/*:m:1cf3ml8m]


formerly known as N2pster

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd
Jälgi teemat sisse logides  

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.