Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...
Jälgi teemat sisse logides  

M:Level 106 hea pker b glovesitega!! 10 days p2p!!!!

Soovitatud postitused

Runescape nimi: D E A D Fate

Levelite pilt:http://img70.imageshack.us/my.php?image=deadcu7.png

Questide pilt:177 QP, recepie tehtud

Panga pilt: Pankas pole midagi huvitavat :P

No bank pin pilt/no recovers pilt: Ei viitsinud pildi teha, seal pole bank pini ega recovereid

Mingi lisa info kasutaja kohta:Olen quittinud ruunist juba pool aastat vms, ja mul on vaja raha, annan acci esimesena kui teil on 13+ tehinguid ja 0 negatiivseid.. kui teil on 1 negatiivne ma 100% ei myy, ainult kui teie kaite esimesena.. kui teil on vahe tehinguid kasutame siis MM, aga kui msnis raagite hasti siis v6ib olla kain ise esimesena :)

Hind päris rahas: 400.-

Hind rune rahas:ei myy

Hind rate solides:ei myy

Kontakt (tel number/email/msn): [email:119f2l9r]dim4nce@hotmail.com[/email:119f2l9r]

 

Kuna ostate annan teile k6ik kaasa!!! aitah, no scammers plz

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Author of the topic Postitas

Tra, Battleground.. okei inimesed, las ma seletan teile mis siin juhtub.. nii et kunagi tahtsin müüa d e a d fate battleground'ile, siis andsin ma talle msnis ÕIGET passi, siis paar minuti parast ta küsis mult mida ma nussin jne et vale pass, ma läksin proovisin, ja pass oli juba teine -.-, siis pärast ta logis msnist, ja kuna ma sain accoundi tagasi, ta kohe tuli msni ja küsis mult et mulle tuleks meelde mis pass oli, et ta nagu tahtis acci osta, ta on vist vihane et ma hackisin accoundi tagasi.. siis tahtsin ma müüa accoundi ühele usaldusväärse mehele, andsin passi ennem, ja ta ütles et tal pole raha, ja saadab pärast.. siis paar nädala pärast ma helistasin talle ja ta hakkas mingit si*a ajama, nii siis ma ütlesin talle et ei viitsi enam oodata ja tahan passi.. ta oli nõus.. ja praegu nüüd mul on vaja raha ja müün praegu siin, ja battleground, oled suht noob, küsid free tehinguid.. owned plz? :S

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Külaline
This topic is now closed to further replies.
Jälgi teemat sisse logides  

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.