Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...
Jälgi teemat sisse logides  

Minu päevik

Soovitatud postitused

Tere, mõtlesin et teen ka siis päeviku oma igapäeva tegemistest. :) Need kes üritavad siit nüüd midagi kuhjaga lugeda, siis neid ma pean kurvastama kuna mu suvevaheaeg on suhteliselt igav :D No võibolla kui mõnipäev midagi väga suurt juhtub :)

 

Tänasest päevast kokkuvõtlikult, siis niipalju, et nagu eilegi ärkasin ma jõhkra peavaluga ja halb oli olla, sest jäin eile haigeks. Nagu igat hommikut alustan ma arvutiga. Nüüd mingi nädal aega saab nolada arvutis, siis loodetavasti saan terveks ja saan sõbra poole minna ja ujumas käia. Arvutis põhiliselt mängisin Counter-Strike 1.6'te, Counter-Strike Source ja natukene ka Live For Speedi. Cs1.6 ja CSS on mul mõlemad steamid. Veits uurisin ka gaming varustust ja mingi päev tuleb väikene ca. 1000 kroonine invensteering ja ostan veidikene gaming varustust. Natukene istun veel arvutis, siis panen arvuti kinni ja lähen "Maisilapsed 2" TV6'st vaatama.

Jään huviga Teie kommentaare ootama. :)

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP

võiksid pikemalt rääkida.

 

hetkel lugesin,et sa pmst terve päev olid arvutis:)

 

Gl


2zrhjrm.gif

tumblr_mndbr0ZqPG1sqoxfvo1_250.gif

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Author of the topic Postitas
passibki arvutis päevläbi vist :D

Täpselt nii, ma olin eile päev otsa arvutis. Nagu sa esimeses postituses kirjutasin: Et ma jäin üleeile haigeks

Nüüd mingi nädal aega saab nolada arvutis, siis loodetavasti saan terveks

Võiks ikka esimese posti läbi lugeda :)

 

Tänasest päevast siis nii palju, et jällegi päev otsa arvutis oldud. Ikka cs1.6'te CSS'i ja natukene ka LFSi. Rääkisin ka vahepeal Mardiga natukene, kuna on plaanis võtta järgmine aasta server, siis on vaja ka korraliku kodulehte. Arutasime temaga natukene läbi ja kui kõik järgmine aasta on nii nagu ma planeerinud olen siis läheb tegemiseks. :) Vahepeal kutsuti mind jalgpalli mängima, aga ütlesin ära kuna täna enam küll palaviku ei ole, aga veidi väsinud olen. Uurisin veidi ka kas osta iPad või iPhone, arvatavasti kui kõik on nii nagu ma järgmine aasta planeerinud olen siis saan selle ka. :D Praegu veel chillin siin internetis vaikselt ringi ja õhtu kui veel midagi juhtub siis editin seda posti, niiet tasub valvel olla. Seniks aga kõik :)

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd
Jälgi teemat sisse logides  

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.