Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...
Jälgi teemat sisse logides  

M/V acci

Soovitatud postitused

tere müün ja vahetan siis accounti ei viitsi siia mingit pikka juttu kirjutada aga jh h2h saab teah türil ja neljapäeval sõidan paariks päevaks tallina siis saab ka h2h vahetuseks võib pakkuda kõike aga jh kasutajal olen 2 või 3 omanik esimene on chocolate vajadusel lasen ka ära kontrollida.kui pakkude pure siis def max 4 ja str 85+, kui skiller siis vähemalt 1x99 ( ei tohi olla cook,wc,fletch) ja bank 5m. aw oleks accil 400 ja kohe vahetaks acci vastu millel bank 90m+ :ty

2hp40p0.jpg

2w2fqeb.jpg

34pxpg3.jpg

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Author of the topic Postitas

googler on juba pakutud puresid ja sibul ei viitsi eriti paide tulla kuna sõit läheks mingi 100 maksma ma ise elan kabalas nii et türi 15km eemal mul niigi oma maa tulla türile kui tahad h2h siis võiksin tulla türi konsumi juurde või mujal seal kuskil.

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd
Jälgi teemat sisse logides  

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.