Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...
Jälgi teemat sisse logides  

steam kasutaja locked

Soovitatud postitused

Niisiis jagasin seda kasutajat markoga, tema oma on lambaface minu oma arto572, ja isis kui antsime tagasi siis saime locked kasutajad, mingi 1 ja pool aastat juba mõlemad kasutajad locked, olen steamiga ühendust võtnud, tegin pildi ka activation koodist, ja nemad saadavad sõnumi vastu et tahavad activation code (noh seda mille sisestad steami ja isis pelad peal) aga ma saatsin neile selle koodi, nemad ikka pärivad, ja acc on siiamaani locked, mis ma nüdü tegema pean? uut CS anthology või accci ma nüdü küll ei osta kui võimalus olemas kuidagi seda tagas isaada, halp me?

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Author of the topic Postitas
mm räägi selgemalt , Tema oma on lambaface ja sinu oma arto572 , mõlemad said locked ?

 

tähendab, jah mina oman arto572 ja marko lambafacet, siis vahetasime, mina sain lambaface ja tema minu arto572, siis mingil ajal andsime tagasi, muutsime emailid ära jne. ja tegin 1 öö Day of Defeat, pärast seda ööd oli acc locked :( mingit koodi ma ka ei lase, vb nonis laseb mõnikrod aga steam ikka ei paneks

 

 

 

 

mis tegema peaks?

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd
Jälgi teemat sisse logides  

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.