Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...
Jälgi teemat sisse logides  

The Business starts here! NEW AND POPULAR ESTONIAN GAME!!!

Soovitatud postitused

Mängu LINK: http://www.businesia.com/?id=register&ksm=394

 

 

Õpetused!!

Kindlustus

 

Kindlustus kaitseb firmat erinevate ohtude eest. Maffia rünnakute puhul kompenseerib kindlustus osa tekitatud kahjudest. Võimalik on valida erinevaid kindlustusi, millega lepinguid sõlmida. Kindlustuse kompenseeritud summad lisatakse firma pangakontole. Pangakonto limiit ei mõjuta kindlustussummat. Ka siis, kui panga konto limiit on täis, lisatakse kindlustusest tulev summa ikkagi kontole ning raha ei lähe kaduma.

 

Märk

 

Selline märk tähistab reklaami, kindlustuse, turvasüsteemi ja maffia lehel veel sõlmimata lepinguid või hankimata vahendeid.

 

Toode

 

Mängus on palju erinevaid tooteid. Igal tootel on oma hind, mis aja jooksul muutub üsna palju. Firma juht peab jälgima erinevate toodete hindu ning valmistama suurema kasumi teenimiseks kallimaid tooteid. Toote hinna muutumise graafikut on võimalik näha toote nimele vajutades. Avaneval lehel on graafik toote hinna muutumisega viimaste päevade jooksul. Seal lehel on ka link kõikide toodete hindade graafiku korraga vaatamiseks.

 

Abi kasutamine

 

Väikesed vihjed abi kasutamiseks: Vasakul on toodud nimekiri erinevatest teemadest, mille kohta on võimalik abi leida. Kui ei tea täpselt, millise teema alt abi leida, võid kasutada otsingut. Sisesta sõnad, mis on seotud selle teemaga, mille kohta abi tahad ning vajuta nuppu "Otsi abi".

 

Reeglid

 

Businesia mängimiseks peavad olema kasutatavas brauseris küpsised(cookies) lubatud. Igal mängijal on lubatud omada ainult ühte Businesia firmat. Iga firmaga tohib mängida ainult üks mängija. Keelatud on Businesia firma müümine või teisele kasutajale andmine. Keelatud on kasutada mängimist abistavaid scripte või programme. Keelatud on serveri tahtlik või tahtmatu koormamine. Keelatud on saata teistele mängijatele ebasündsaid või halvustavaid kirju. Igasugune koostöö teiste mängijatega on keelatud. Reeglitega mittenõustumisel ning reeglite täitmata jätmisel on Businesia mängimine keelatud. Businesia meeskond jätab endale õiguse muuta reegleid kasutajatele ette teatamata.

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP

1) Pole ju sugugi uus?

2) Ref lingid keelatud siin foorumis.

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd
Jälgi teemat sisse logides  

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.