- 0
Jälgi teemat sisse logides
Jälgijad
0
Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.
Teen endale kasutaja, millel def 1 ja hakkan tegema ranget. Kuna kui range on 60-62 siis lähen fire giantitesse treenima.
Nii, probleem seisneb selles, et ma tahaks teha samal ajal ka slayerit, ning ma mõtlesin, et kas on võimalik nii, et lähen slayer masteri juurde (mingisugune, kes annab fire giante) ning igakord vahetan seda taski nii kaua kuni tulevad jälle fire giantid? Sellesuhtes, et siis ei ole slayeriga väga suuri raskusi, sest kui ma teen range 75 või midagi, ehk pmst pean ma fire giantite peal tegema ligikaudu 1m xp, saaks päris hea slayer xp kah sealt. Loodan, et keegi saab abiks olla, oleksin väga tänulik.
// lisaksin, et tegelikut peaks see ju reaalne olema, kuna taske saab vahetada. Kuid ei ole proovinud ega midagi, soovin targemate käest nõu saada
:kiss:
Jaga seda postitust
Postituse link