Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...
Jälgi teemat sisse logides  

Life In LS Roleplay ( San Andreas MultiPlayer )

Soovitatud postitused

TULGE MÄNGIMA JUBA TÄNA!!!! SERVER TAAS AVATUD!!!

 

 

Serveri Foorumile pääsed mitmest kohast :)

 

Th3Zone

Th3zone Portaal

 

.: Serveri Reeglid :.

 

1. Ei Häkki.

2. Ei Koodi.

3. Ei kasuta buge ära.

4. Istmekohalt ei lase.

5. Austa adminni.

6. Räägid /o's eesti keeles.

7. RP igas situatsioonis.

 

.::Life In Los Santos::.

 

[align=center]IP:84.50.110.198:7778[/align:1xe0yyt5]

 

Fraktsioonid :

 

Los Santose Politsei

Los Santose Transport

Los Santose Kiirabi

Los Santose Uudised

Grove

Ballas

Palgamõrvarid

Corleone's Famiglia

Vercetti's Famiglia

 

 

Serveris saad omale maju osta, on väikseid maju kui ka suuri villasi..

-Saad omale autosid osta, kui pole veel nii palju raha et autot osta siis võid kasutada Avalikku transporti (nt: lähed kuhugi tööle taksojuhina, bussijuhina jne)

-Saad luua omale gänge/peresid.

 

 

Roleplay - Kui inimene mängib karrakterit kelle iseloom, taust ja motivatsioonid on erinevad tema enda omast.

 

See, et sa kirjutad "/me laseb akna alla" ja "/me seob oma kingapaela kinni" on kõik väga tore, aga ei tähenda, et sa roleplayd. See näitab seda, et oled tuttav ühe mängu commandiga. See kui sa teiste vastu viisakalt räägid (nagu kuskil ametlikus asutuses vms.) ei ole roleplay.. See näitab lihtsalt, et suudad olla viisakas (kui vaja).

 

Nagu öeldud on roleplay siis kui sa mängid karrakterit kes erineb sinust. Ta ei pea olema viisakas. Ta võib-olla kokutadab. Tal ehk kardab avalike kohti... mida iganes. Sa pead omale mingisuguse iseloomu ja tausta välja mõtlema.

 

 

Unusta ära, et sa mängid üldse mingit mängu. Unusta ära oma levelid ja asjad. Mõtle, et sa ei mängi mitte mängu vaid, et sa improviseerid filmi vms. Kus ei loe see, et sa oled suurem level kui teine ja et su death/kill ratio on suurem kui kellegil teisel.

Loeb see kuidas sa käitud, kes sa oled, kust sa tuled, mis sa teinud oled, mida sa plaanid jne.

 

 

Väikesed vihjed Rp kohta

 

* Ennem kui mängima üldse hakad mõtle välja kes on sinu tegelane. Mõtle välja oma ajalugu, miks sa siin oled, kuidas siia said, mis on su eesmärgid jne. Samuti ei ole see RP, et "Olen ilge boss, tulen new yorkist ja mul on taskus 7 miljardit..." jne.

 

* Tegemist on mänguga, ära seda unusta. Aga samas mängu justkui oleks tegemist näidendi või filmiga.

 

* Keegi ei ole perfektne, mitte keegi ei ole superman. Mõtle välja oma vead ja nõrkused.

 

* "Võid olla ükskõik kes" on veits vale väljend SAMP RP jaoks. Mängu alguses sa PEAD olema mittekeegi. Korrektsem kirjeldus SAMP RP jaoks oleks "Võid seada eesmärgiks olla ükskõik kes", ja siis ennast üles töödata.

 

* Arvesta, et tegemist on multiplayer mänguga, sa ei mängi üksinda.

 

* Nojah.. ja põhimõtteliselt ära tee midagi mis "Näiteks, mis ei ole RP?" all kirjas on.

 

 

Näiteks, mis ei ole RP?:(Vead mis on kõige tihedamini tulema...)

 

* Sa sõidad autoga. Jah, kui sa hoiad gaasi põhjas sa jõuad ilmselt kiiremini kohale, oskad ehk piisavalt hästi juhtida, et ei sõida kellegile otsa.. aga kas see on RP? Ei. Võta kurve ilusti, ära sõida üle selle kõnnitee ja parkla, sest sealt saab kiiremini! Sa ei taha surma saada, ega oma autot kriimustada.. lihtsalt, et jõuaks paar sekundit varem kohale.

 

* Sul on igav ja tahad midagi teha, aga näed tappa ei saa, sest ei ole DM server ja kurat niisama passida ka ei viitsi ju!

Mis sa siis teed? Lähed linnapeale niisama kihutama? Jooksed ja hüppad igalpool ringi, katustel jne. nagu mingi duracceli jänes? Lähed "RPma", et saaks kedagi tappa?

Ei.

See kõige nõmedam asi minuarust mida inimesed teevad. Kui sul on igav mängida SIIS ÄRA MÄNGI! Mine välja, tsilli sõpradega, mängi korvpalli.. kui ei taha siis mine vahi telekat või passi niisama netis. Mine küpseta midagi. Loe raamatut... tee midagi muud mitte ära riku teiste mängu, kuna "sul on igav".. Keegi ei käse sul serveris passida järgmise paydayni. Kui sa arvad, et on nõme, igav mäng siis palun tee midagi muud.

 

* Igasugune lollitamine.. Jäta palun oma lapsikud naljad ja inside joked OOC.

GTAs ei ole sobivaid skinne, et sa saaksid 4 aastast roleplayda.. palun ära ka tee seda. "Haha jube naljakas lähme jobistame mendi täis vaatame mis ta teeb".. Vaevalt, et inimene keda sa roleplayd kunagi sellise mõte peale tuleks. Veel vähem teostaks seda või julgeks kõvasti välja öelda.

 

* "Aga RL saab ka ju seda teha järelikult on RP". See ei ole mingi vabandus. RL != RP. RLis saab igasugu asju teha.. vaatamata sellele, et tegu on RPga on tegemist ikkagi mänguga kus tuleb arvestada teiste mängijatega.

"/me paneb Matile koti pähe ja tirib enda keldrisse.", "/me Sunnib Matit kogu oma ülejäänud elu keldris elama."

Muidugi saab RL midagi sellist täha, aga ma arvan, et Matil ei oleks edaspidi eriti tore oma mängu sinu keldris jätkata. Sama asi käib ka eelmises punktis välja toodud "Naljatamise" kohta.

 

* Sinu karakter ei muutu iga tunni tagant. See, et sa oled üks hetk gangi kõige hullem gangster ja järgmine hetk töötad LSPDs.. ja siis lähed jälle gangsteriks kuna ostustad, et LSPDs on igav ja ei saa piisavalt raha ja siis veel lähed taksojuhiks, aga otsustad, et ka see on igav ja vahetad skini ning hakkad RPma hoopis hoora siis see ei ole RP.

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Ei soovitaks seda serverit,

1. Script on täiesti 0, Buge täis

2. RP tase on madal

3. Adminid ei tea oma tööst mitte kui midagi.

 

Parem valige mõni teine Roleplay server kui soovite seda mängu mängida näiteks välismaa server või siis soovitan Easylife RP serverit EasyLife kontrollpaneel.


2nb6a92.png

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
SUPERVIP

eRPis aga üle 100 (:


ᕙ༼ຈل͜ຈ༽ᕗ flex your dongers ᕙ༼ຈل͜ຈ༽ᕗ

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd
Jälgi teemat sisse logides  

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.