Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...
Jälgi teemat sisse logides  

[Blog]Ritsu

Soovitatud postitused

Tere varahommikut ka minupoolt.

 

 

Tuli endal ka mõte teha siia blogi.Kirjutan siia iga päeva või 2 tagant, see on kindel. Kirjutan pealmiselt päeva tegevustest, tähtsamatest hetkedest , lemmikumatest hetkedest ja mõned naljakamad tükid ka ehk. :D

 

Minust midagi.

 

Nimi on mul Richard.Kasutaja Snow Plox'i klassivend oleksin tegelikult kui teda poleks välja visatud.15 aastat olen vana ja sünnipäev on 25 Veebruar.Sündinud olen Tallinnas ja sealt kolisin elama Loole.Aga 9 aastat tagasi kolisime Loolt 5km välja eramajja.Muusikast meeldib mulle väga palju erinevaid liike korraga. Seega kuulan kõikke. Ja seda ka, et ma mingeid online mänge eriti ei mängi. Pigem suhtlen ainult arvuti teel. N.eonetis on ka kasutaja olemas, Nõuneimer on nimeks. Orkutit ja Ratet võite küsida , on olemas need täiesti. :-)

 

Kool.

 

Ma käin Loo Keskkoolis 9A klass. Koolis on inimesi kusagil 400 ringis.Hindeid näete pildi pealt.Peale 9'ndat ma üritan 10 - 12 ka Lool ära olla. Aga tulevik näitab mis tuleb. Kui ei venita välja 10 - 12 siis ilmselt kutsekasse. :D

hhinded.jpg

 

 

Hobid.

 

Hobisid mul niivõrd ei olegi. Kunagi käisin päris mitu aastat jalgpalli trennis. Siis olen käinud veel kergejõustikus.Sportlikud tulemused on mul minuarust vähemalt suhteliselt head, võrreldes sellega mis ma teen üldse. :D Siis praegune trenn on mulle jõusaal. Max raskused mul juba kaaluvad midagi.

 

Halvad ''harjumused''.

Halbadeks ''harjumusteks'' on mul suitsetamine ja kunagi oli ka väga tihti alkoholi joomised mida enam eriti ei juhtu.Vahepeal mõndadel nädalavahetustel ainult. Narkootikume olen proovinud. Ja vahepeal tarvitan ka ise väga harva.

 

 

Ja siis pilt minust ka. :D Vasakul asun muideks. Tänan Teid vaatamiste / kommentaaride eest. :ty :)

 

 

1f7115735420.jpg

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Author of the topic Postitas

Tere õhtust minupoolt. :) , Tänane päev möödus mul niimoodi,et uimerdasin kodus kella 2'ni. Siis tulin loole ja tõin oma arvutikasti ka kaasa, sest homme toimub lan. Loodan, et saan seal hakkama ka. :D Täna olin ma enamus ajast noortekas kus mängisime wii'ga bowlingut ja aliast. Millegipärast oli mul terve päev süda paha. Varsti pikendan seda, sest ma üritan homseks confe ja asju õigeks saada. :)

Ja kui kedagi huvitab siis mul läksid täna püksid ka katki jalge vahelt. :D:D

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
SUPERVIP
Selliste hinnetega 10-12 läbi saada on kaks varianti, kas kool on väga lebo või sa ei saa läbi :)

 

Jah,

 

Maksmimaalselt saab olla kolm 3-e aastahinnetes. Väga harvad juhtumid kui lastakse nelja kolmega.

Aga muidu peab veel nendes ainetes mingi eksami tegema enne kui sind lastakse 10ndasse..

 

See aasta mul endal väga palju kolmesid ilmunud, kunagi nii palju ei olnud, aga eks näis ees on ju veel 3 veerandit ja pole hullu, ma tahan ka kümnendasse :P

 

 

Muidu nice blogi algus.

 

7p.

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
SUPERVIP

Kena blogi aga Supermani oma parem:D Kena 4+p ja kui sa loodad kümnendasse klassis sisse saada pead küll

ennast kokku võtma 3*kolme maks siis saad 10klassi.

Edu.

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Author of the topic Postitas

Meil ei ole neid kolmede värki minuteada. Ainult nii, et kahtesid ei oleks. Igastahes ma arvan, et homses lannis mind eriti ära ei lasta ja väga suur võimalus saada parimaid skoore seal. :) Samas kui hakata mõtlema vaheaja peale mis on kõigest ainult nädal.. Järgmine nädal juba kool ja hakkab õppimine jälle pihta.

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Author of the topic Postitas

See, et ma elus teist korda lannile lähen on igalpool käimine?

 

/ Homme tõusen varem, sest tahaks enne sinna minekut korralikult süüa teha ja veits soojaks ka mängida ennast. :P , Niiet siis homme õhtu kirjutan siis uuesti. Pealt nägemiseni! :)

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP

Kutt oli segi kui selle teema tegi, haha. ;)

Muusikast meeldib mulle väga palju erinevaid liike korraga. Seega kuulan kõikke.

Valetab rsk. Tüüp on tõeline hardstyle fanaatik. :D

 

Igatahes jõudu ja jaksu sulle, paralleel-klassivend.

Homme lannil näeb probs

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Author of the topic Postitas

Vabandust, et pole postitanud nii kaua. Täitsa ära unustanud Vahvli. Selle ajaga olen jõudnud sõitta kartidega , uue loo mida ma suht palju kuulanud. HU? - Mina Ise on selleks. Kui kellegil leidub seda võite uppida ja lingi postitada. Oleksin tänulik. :P Sõpradega olen olnud koos ja niisama väljas olnud. Siis kooli ootan ka juba tegelikult, sest vahepeal on ausalt öeldes täiesti igavad päevad kui kooli pole. Aga kui kool hakkab siis jälle on vaheaja mõtted peas. Meie klassi tuleb ka uus tüdruk, nimega Mari. Kusagilt reaal koolist pidi tulema, mingi saksa gümnaasium ( ei tea miks :S ) Jõusaali olen vaheajal täitsa unarusse jätnud, pole viitsimist lihtsalt käia. Praegu joon Coca-Colat ja mängin Pvp Planetit. :D Kaklesin ka eile ühe poisiga Põltsamaalt. Mille pärast, see pole oluline. Aga vähemalt sai mille eest oli saada. Praegu ei oskagi rohkem millestki kirjutada. Kui midagi tähtsamat meelde tuleb siis kirjutan siis posti juurde või kui keegi vahepeal postitanud siis uue postina. Jõudu ja jaksu teile lugejatele. ( Tean, et teid vähe. :D )

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd
Jälgi teemat sisse logides  

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.